Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελό σενάριο για επιστροφή Φιγκέιρας - Post που άναψε φωτιές
| 2019-07-07 22:28:00

Τρελό σενάριο επιστροφής - Post που άναψε φωτιές - Ποιος "πρέπει" να φύγει - Τον θέλει ο Μαρτίνς;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό σενάριο επιστροφής - Post που άναψε φωτιές - Ποιος "πρέπει" να φύγει - Τον θέλει ο Μαρτίνς;

Πολύ δύσκολη περίπτωση. Μόνο αν γίνει πώληση βασικού.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση των προκριματικών του Champions League με τη Βικτόρια Πλζεν, ενώ παράλληλα τελειώνει με την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει ήδη αρκετές ποιοτικές προσθήκες και αναζητούν τις «πινελιές» που θα κλείσουν το ρόστερ. Όλα αυτά, φυσικά, με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει κάποιος βασικός παίκτης, γεγονός που αυτόματα θα δημιουργήσει ανάγκη για μεταγραφή.

Δεν είναι λίγα τα σενάρια για άσους των Πειραιωτών, καθώς αρκετοί παίκτες έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος συνδέθηκε πρόσφατα με τη Σέλτικ, ενώ όπως σας έχουμε γράψει πολλάκις στο παρελθόν, αποτελεί στόχο ομάδων από την Αγγλία και «ψάχνεται» για συμβόλαιο σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Ακόμα περισσότερο… λάδι στη φωτιά έριξε ένας πρώην του Ολυμπιακού, ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος «γέννησε» συζητήσεις για πιθανή επιστροφή. Πρόσφατα ο Πορτογάλος ανέβασε μια φωτογραφία του με την ερυθρόλευκη φανέλα και έγραψε «Θρύλε ολέ».

Η κίνησή του αυτή συζητήθηκε αρκετά ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζεται στη θέση του Ελαμπντελαουί, ενώ ταυτόχρονα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού βρίσκεται ένας Πορτογάλος, ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η περίπτωση του Φιγκέιρας σαφώς και δεν είναι εύκολη, καθώς έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το 2022. Ωστόσο, η πιθανή πώληση του Ελαμπντελαουί σε συνδυασμό με την παρουσία του Μαρτίνς στον πάγκο, ίσως αλλάξουν τα δεδομένα. Η δε ανάρτηση του παίκτη φανερώνει το πόσο δεμένος είναι με τους Πειραιώτες και ερμηνεύεται ως κίνηση που ρίχνει «γέφυρες» επιστροφής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags