Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα... έσπασε με Ολυμπιακό, έκανε deal στην Τούμπα και "πάει" στον Παναθηναϊκό!
| 2019-07-08 18:32:00

Απίστευτα πράγματα: Τα... έσπασε με Ολυμπιακό, έκανε deal στην Τούμπα και "πάει" στον Παναθηναϊκό!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτα πράγματα: Τα... έσπασε με Ολυμπιακό, έκανε deal στην Τούμπα και "πάει" στον Παναθηναϊκό!

Αυτός έχει κάνει άνω-κατω όλη τη Superleague. "Καυτό" παρασκήνιο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αρκετός ο κουρνιαχτός που έχει σηκωθεί τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τον μάνατζερ του Γιοάν Μολό, του Γάλλου εξτρέμ, ο οποίος ήρθε  στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι βλέπετε μόνο οι ενστάσεις αναφορικά με τον (εκκεντρικό) χαρακτήρα του, αλλά και οι αγωνιστικές αμφιβολίες, αφού την τελευταία τριετία αλλάζει ομάδα ανά… εξάμηνο, αλλά προστέθηκαν και άλλες εξαιτίας του Πιέρ Ισά, του ανθρώπου που τον εκπροσωπεί εδώ και μερικούς μήνες.

Αιτία, η γνωστή σχέση που έχει ο Νοτιοαφρικανός μάνατζερ με τον Ολυμπιακό. Διατελώντας στέλεχος του οργανογράμματος των «ερυθρολεύκων» στο παρελθόν (scout, τεχνικός διευθυντής), αλλά και ως μάνατζερ, έχοντας αναπτύξει μια σχέση η οποία θεωρήθηκε στη χειρότερη εμπιστοσύνης, στην καλύτερη… συμβουλευτική, συνεργατική.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό σημερινό απόσπασμα της στήλης «Πρασινοφρουρός» στην «Πράσινη» που αναφέρεται – με συγκεκριμένο τρόπο και πλαίσιο – στο εν λόγω θέμα: «Το ότι ο μάνατζερ του Μολό δεν είναι ο Ισά, μπορείτε να τα πείτε σε όλους εκεί στην ΠΑΕ σε εμένα δεν περνάνε. Νίκο Νταμπίζα να σου θυμίσω, ότι είσαι τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και η ομάδα που έπαιξε μπάλα, πρέπει να είναι μισητός αντίπαλος. Αυτά προς το παρόν και αν χρειαστεί θα επανέλθω».

Χαρακτηριστικό και χωρίς να απαιτεί ερμηνεία. Πρώτον, αν υπάρχει κάποια διαρροή εκ μέρους της ΠΑΕ αναφορικά με τον εκπρόσωπο του Μολό, είναι – επιεικώς – λανθασμένη. Μάνατζερ του Μολό είναι ο Πιέρ Ισά. Τελεία και παύλα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το θέμα που χρειάζεται… συγχρονισμό. Το σημαντικότερο είναι πως οι σχέσεις του Νοτιοαφρικανού ατζέντη με τον Ολυμπιακό περνάνε μια περίοδο  - τουλάχιστον – «ψυχρασίας», απέχουν αρκετά από το να χαρακτηριστούν αρμονικές και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με τον τρόπο που οι δύο πλευρές λειτουργούσαν πριν το φετινό καλοκαίρι.

Αυτό βέβαια προφανώς δεν αναιρεί τους δεσμούς που υπήρχαν, δεν αναιρεί την σχέση που υπήρχε, όπως επίσης και δεν αποτελεί και πρόκριμα για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση όμως, τη δεδομένη στιγμή και πάνω από έναν μήνα, ο Ισά και ο Ολυμπιακός – κοινώς – δεν «μιλιούνται» (και είναι μετριοπαθής η συγκεκριμένη προσέγγιση).

Απόδειξη άλλωστε τα ανοίγματα που επιχειρεί φέτος ο Ισά, αφού – υπενθυμίζουμε – πέραν της μεσολάβησης για τον Μολό στον Παναθηναϊκό (που δεν είναι και η μόνη του), ήταν αυτός που δούλεψε, διαχειρίστηκε και ολοκλήρωσε το deal της πώλησης του Ευθύμη Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags