Facebook Pixel Άρης: Προσπάθειες για να κρατήσει τον Ματέο Γκαρσία
| 2019-07-08 20:56:00

Ξέρουν κάτι για Ματέο Γκαρσία στην Κύπρο; – Φαβορί ο Άρης, έτσι κινείται στην αγορά!

Sportdog Team
Ξέρουν κάτι για Ματέο Γκαρσία στην Κύπρο; – Φαβορί ο Άρης, έτσι κινείται στην αγορά!

Τοποθετήσεις που θα συζητηθούν για τους Θεσσαλονικείς.

Άρης: Στις προσπάθειες για να κρατήσει τον Ματέο Γκαρσία κάνει αναφορά ο Χρήστος Παντελή. Ο συνεργάτης του Ντούσαν Κερκέζ στην ΑΕ Λεμεσού μίλησε στο Metropolis και αναφέρθηκε στις επικείμενες διπλές αναμετρήσεις με τον Άρη για τα προκριματικά του Europa League και έχρισε τους «κιτρινόμαυρους» ως φαβορί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα που αποκόμισε από τον Άρη: «Γνωρίζουμε τον Άρη από πέρσι, ο προπονητής είναι ο ίδιος. Αυτό που προσπαθούμε να προσδιορίσουμε μέσω των φιλικών είναι τη φιλοσοφία με την οποία ο Άρης προσεγγίζει τους αγώνες. Ξέρουμε τους παίκτες, τον καθένα ξεχωριστά και ότι είναι εγνωσμένης ποιότητας. Ανησυχία υπάρχει πάντα, όμως, θα αγωνιστούμε για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Για τους παίκτες του Άρη που ξεχωρίζουν: «Ξέρουμε από πέρσι τον Ματέο Γκαρσία, τον οποίο προσπαθούν να φέρουν πίσω, ενώ ξεχωρίζουν ο Λάρσον, ο Φετφατζίδης και άλλοι».

Για το αν ο Άρης είναι φαβορί: «Ξεκάθαρα από την πρώτη μέρα είπαμε πως ο Άρης είναι το φαβορί. Λόγω μπάτζετ, οργάνωσης, του πώς κινείται στην αγορά, το "Κλεάνθης Βικελίδης", το οποίο είναι δυνατή έδρα. Είναι φαβορί ο Άρης, όμως, θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags