Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Επίθεση" Λουτσέσκου στην Τούμπα - Δεν είναι μόνο ο Ολιβέιρα!
| 2019-07-09 12:07:00

"Ρουκέτες" Λουτσέσκου στην Τούμπα - "Ντου" και... χουνέρι - Δεν είναι μόνο ο Ολιβέιρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ρουκέτες" Λουτσέσκου στην Τούμπα - "Ντου" και... χουνέρι - Δεν είναι μόνο ο Ολιβέιρα!

Παίρνει "εκδίκηση" από τον ΠΑΟΚ. Ποιον θα... ξεμυαλίσει;

Όπως φαίνεται, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα συνεχίσει να "ταλαιπωρεί" τον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο υπενθυμίζοντας εμπράκτως το τι ακριβώς ήθελε προκειμένου να συνεχίσει στον πάγκο των πρωταθλητών, αλλά παράλληλα, φροντίζοντας και να το... διεκδικήσει.

Ο λόγος φυσικά για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, τον 26χρονο Πορτογάλο, για τον οποίο ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει εκ νέου την προσπάθεια -κατόπιν υπόδειξης του Αμπέλ Φερέιρα- να τον αποκτήσει από την Πόρτο, η οποία πάντως μέχρι στιγμής εμφανίζεται αδιάλλακτη, τόσο ως προς το οικονομικό σκέλος των απαιτήσεων της όσο και ως προς το timing, αφού φέρεται να θέλει να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της τουλάχιστον μέχρις ώτου ενισχυθεί στην -αποψιλωμένη- μεσαία της γραμμή.

Εδώ όμως εμφανίζεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και ακόμη πιο… αδιάλλακτη την στάση της Πόρτο. Ο λόγος είναι γιατί σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν στη Σαουδική Αραβία, η Αλ Χιλάλ, η νέα ομάδα του Ρουμάνου προπονητή, έχει βασική της μεταγραφική προτεραιότητα τον Πορτογάλο μέσο, ούσα διαθέσιμη προφανώς να υπερκαλύψει τις απαιτήσεις της Πόρτο για τον 26χρονο χαφ.

Αν επισημοποιηθεί η φημολογούμενη πρόθεση του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας είναι δεδομένο πως η ελληνική ομάδα τίθεται εκτός παιχνιδιού, αφού είναι αδύνατον να μπορέσει να συναγωνιστεί την οικονομική δυναμική της Αλ Χιλάλ, η οποία μπορεί να προσφέρει αφενός όσα ζητήσει η Πόρτο και αφετέρου να κάμψει κάθε αντίσταση και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, όπως τις τελευταίες μέρες ψιθυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, ίσως το συγκεκριμένο "μπάσιμο" της ομάδας του Λουτσέσκου να μην είναι το τελευταίο και να είναι και το πιο… έμμεσο, αφού στον ΠΑΟΚ ανησυχούν για το αν ο προπονητής που τους οδήγησε στο νταμπλ πέρυσι, αξιοποιήσει την οικονομική ισχύ της νέας του ομάδας προκειμένου να δελεάσει, να... ξεμυαλίσει παίκτες από το ρόστερ του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκαλύφθηκε: Αυτό είναι το μεγάλο "μπαμ" του Σαββίδη - Θα "σκάσουν" Παναθηναϊκοί και... Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags