Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Να πληρώσει για Σέρτζιο Ολιβέιρα
| 2019-07-09 23:48:00

Προκαλεί τον Σαββίδη να τα σκάσει – 5 εκατομμύρια για τον παιχταρά, τον θέλει ο κόσμος

Sportdog Team
Προκαλεί τον Σαββίδη να τα σκάσει – 5 εκατομμύρια για τον παιχταρά, τον θέλει ο κόσμος

Τοποθέτηση που θα συζητηθεί.

Την άποψη, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πληρώσει για κρατήσειτον Σέρτζιο Ολιβέιρα εξέφρασε ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Metropolis όπου αναφέρθηκε στη φυγή του Λουτσέσκου αλλά και το ανερχόμενο ταλέντο του Γαϊτανίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αναφορικά με τον Λουτσέσκου και τον Ολιβέιρα: «Θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου και ο κάθες προπονητής και παίκτες όταν βρει μια καλή πρόταση θα πει ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΟΚ για την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω τον σύλλογο δύο χρόνια όμως θα πάω στην άλλη ομάδα. Ο καθένας πηγαίνει εκεί που είναι τα χρήματα, έτσι και ο κύριος Λουτσέσκου.

Το ίδιο γίνεται και με τον Ολιβέιρα, είναι unfair να παίρνεις παίκτες από την ομάδα, είναι όμως ένας παίκτης που τον ξέρει ο προπονητής.

Ο Ολιβέιρα θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, αξίζει τα χρήματα του, αν υπολογίσουμε τον Σάκχοφ και τον Κάνιας τότε βασικοί παίκτες του κέντρου για τον ΠΑΟΚ θα λείπουν, τουλάχιστον να κρατήσει τον Σέρτζιο, είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και αξίζει τα 5 εκατομμύρια.

Αν θες παίκτη επιπέδου πρέπει να πληρώσεις ο Ολιβέιρα τουλάχιστον ξέρει την πραγματικότητα εδώ και είναι προτιμότερο να δώσεις 5 εκατομμύρια για κάποιον που ξέρεις παρά για κάποιον που θα πρέπει να δεις, τον έχει αγαπήσει και ο κοσμος».

Σχετικά με τον Γαϊτανίδη:«Ο Γαϊτανίδης είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, ένας γρήγορος μεσοεπιθετικός διεσδητικός και πραγματικά χάρηκα που πέτυχε γκολ και μπράβο που ο Φερέιρα του έδωσε τις ευκαιρίες του.

Πιστεύω ότι μπορεί να αποτελεί λύση πίσω από τον Άκπομ και τον Σφιντέρσκι, έχει πολύ καλά στοιχεία, τον έχω παρακολουθήσει και στην Κ19 αλλά και στις μικρές Εθνικές ομάδες πρέπει να πάρει ευκαιρίες και μέσα από τα γκολ του να γίνει σημαντικός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags