Facebook Pixel Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Οι Κυανέρυθροι παίρνουν ταλέντο από μεγάλη ομάδα μέσα από τα... χέρια του Νταμπίζα
| 2019-07-10 20:30:00

Έξυπνη "βόμβα" στην Πλατεία - Παίρνει Έλληνα άσο από top ομάδα - Τον ήθελε με τρέλα ο Νταμπίζας!

Sportdog Team
Έξυπνη "βόμβα" στην Πλατεία - Παίρνει Έλληνα άσο από top ομάδα - Τον ήθελε με τρέλα ο Νταμπίζας!

Ταλεντάρα, πώς τον "έκλεψε" ο Πανιώνιος. Θα... σκάσουν οι Πράσινοι.

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Δεδομένα τα προβλήματα για τον Πανιώνιο αναφορικά με τον τρόπο που είναι – ελέω τιμωριών – υποχρεωμένος να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Κοντολογίς, τους ίδιους περιορισμούς που αντιμετώπισε πέρυσι ο Παναθηναϊκός, έχει σε αυτό το καλοκαίρι και ο Ιστορικός. Προφανής και αυτονόητη η στροφή σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ένας εξ αυτών, ο Νίκος Μπαξεβάνος αναμένεται εντός της ημέρας να επισημοποιήσει τη συμφωνία τους με τους «κυανέρυθρους», φτάνοντας στην Πλατεία ως δανεικός από τη Λάτσιο για την επόμενη διετία.

Ο 19χρονος στόπερ, προϊόν των ακαδημιών του Αρη, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για χάρη των «λατσιάλι» το καλοκαίρι του 2016. Επαιξε στα φυτωριακά τους τμήματα, έφτασε μέχρι και την Πριμαβέρα του συλλόγου και πλέον κρίθηκε απαραίτητο για την ποδοσφαιρική του εξέλιξη να πάρει γεύση… επαγγελματισμού. Ο Πανιώνιος του προσέφερε,  δεδομένα λόγω συνθηκών, χρόνο συμμετοχής και έτσι, με τον μάνατζερ του να είναι αυτός που χειρίστηκε το «λεπτό» θέμα της αποχώρησης Σπιριντόνοβιτς, επιστρέφει στην Ελλάδα.

Θα μπορούσε αυτή η επιστροφή να είχε γίνει νωρίτερα. Βλέπετε, για  τον ίδιο ακριβώς λόγο, σε όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν και στις δύο μεταγραφικές περιόδους που ίσχυαν οι περιορισμοί για τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Νταμπίζας είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Μπαξεβάνου, μαθαίνοντας τα πάντα αναφορικά με το στάτους και τις προοπτικές του, αλλά και ψάχνοντας τρόπο να τον φέρει στο «τριφύλλι».

Το πάγιο πρόβλημα που υπήρχε και αυτό που τελικά εμπόδισε τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» να κάνει την σχετική κίνηση και να προχωρήσει σε deal με τη Λάτσιο ήταν πως ο Νταμπίζας δεν ήθελε με τίποτα να αποκτήσει δανεικό ποδοσφαιριστή, χωρίς να έχει τον έλεγχο του, χωρίς δηλαδή να έχει μια option αγοράς ή έναν τρόπο να τον ντύσει, μόνιμα, στα «πράσινα». Αυτή τη δυνατότητα δεν την δέχονταν, τουλάχιστον ως τον περασμένο Ιανουάριο, η Λάτσιο, οπότε μοιραία ο Μπαξεβάνος δεν ήρθε ποτέ στον Παναθηναϊκό,  αλλά πλέον και για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στα μέρη μας με τον Πανιώνιο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags