Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το όνομα του Ζοάο Παλίνια παίζει δυνατά τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου και ο ίδιος ίσως το σκέφτεται σοβαρά
| 2019-07-11 11:09:00

Έρχεται στην Τούμπα ο παικταράς; Το μήνυμα που έβαλε "φωτιές" - Θα τρελαθούν οι οπαδοί (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έρχεται στην Τούμπα ο παικταράς; Το μήνυμα που έβαλε "φωτιές" - Θα τρελαθούν οι οπαδοί (ΦΩΤΟ)

Θα υπάρξουν εξελίξεις; 

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Ζοάο Παλίνια παίζει δυνατά τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου και ο ίδιος ίσως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μετακόμισης του στους Ασπρόμαυρους.

Η παρουσία του Άμπελ Φερέιρα στον Δικέφαλο αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα στις προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδα να πετύχουν μια συμφωνία με την Σπόρτινγκ, για την μεταγραφή του 24χρονου μέσου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον παίκτη και οι σχέσεις μεταξύ τους είναι εξαιρετικές.

Άλλωστε λίγες ημέρες νωρίτερα ο Παλίνια σε ανάρτηση του στο instagram ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Φερέιρα και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστούν και πάλι.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

"Ένα από τα καλύτερα πράγματα στο ποδόσφαιρο και τη ζωή είναι οι άνθρωποι που μας σημαδεύουν, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Όπως για παράδειγμα, ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας υπέροχος άνθρωπος, που είχα την τύχη να γνωρίζω, να δουλέψω μαζί του και να μάθω από αυτόν. Καλή επιτυχία κύριε καθηγητή. Ελπίζω μια μέρα να συναντηθούμε ξανά".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uma das coisas que o futebol e a vida tem de melhor são as pessoas que nos marcam tanto a nível profissional como pessoal. Para além de um grande treinador, um grande homem que tive o prazer de conhecer, trabalhar e aprender . Muito sucesso para si Mister / Professor , espero que um dia nos voltemos a encontrar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη João Palhinha (@joaopalhinha6) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags