Facebook Pixel Ρομπ Μέντες: Ένας μαχητής της ζωής στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο
| 2019-07-11 20:58:00

Μαθήματα ζωής – Γεννήθηκε χωρίς άκρα, έγινε προπονητής και βραβεύτηκε μαζί με Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μαθήματα ζωής – Γεννήθηκε χωρίς άκρα, έγινε προπονητής και βραβεύτηκε μαζί με Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι παράδειγμα για όλους ο τύπος.

Ρομπ Μέντες: Ένας μαχητής της ζωής στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο

Γεννήθηκε χωρίς άκρα αλλά στη ζωή μετράει περισσότερο η θέληση, η οποία επιβραβεύει τους πάντες ιδιαίτερα αυτούς που νικούν ακόμα και τη φυση. Όπως ο Ρομπ Μέντες που βραβεύθηκε για την τρομερή την παρουσία και τη δουλειά του στο αμερικανικό ποδόσφαιρο.

«Κοιτάξτε με και δείτε που έχω φτάσει με το πάθος που είχα για τη δουλειά μου. Όταν επικεντρωθείτε στο τι μπορείτε να κάνετε και σταματήσετε να είστε απαισιόδοξοι, μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Όταν κατάλαβα καλά ότι δεν μπορούσα να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά μπορούσα να γίνω προπονητής ποδοσφαίρου, κατάφερα να μην τα παρατήσω ποτέ.

Επκεντρώθηκα σε όσα μπορώ να κάνω. Όποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, είτε στον αθλητισμό, είτε στη δουλειά του, είτε στη ζωή του, έχω να του πω ότι μπορεί να πετύχει! Αλλά πρέπει να έχει πάθος και να δουλέψει! Εγώ τα κατάφερα μέχρι εδώ και ποιος μου λέει ότι δεν μπορώ να πάω ακόμα πιο μακριά;» είπε ο Ρομπ Μέντες κατά την βράβευσή του στα EPSYS του 2019, όπου έλαμψε γι' ακόμα μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags