Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν κοιτά για αντί-Φορτούνη
| 2019-07-12 00:02:00

Βρήκαν αντι-Φορτούνη στον Ολυμπιακό; – Παιχταράς από Αγγλία! Έτσι πιάνει λιμάνι

Sportdog Team
Βρήκαν αντι-Φορτούνη στον Ολυμπιακό; – Παιχταράς από Αγγλία! Έτσι πιάνει λιμάνι

Σούπερ περίπτωση, παίζει δυνατά.

Ολυμπιακός: Αυτόν κοιτά για αντί-Φορτούνη

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη ήταν σοκαριστική για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog, ο αρχηγός των Πειραιωτών υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού που σημαίνει, ότι θα μείνει τουλάχιστον για έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αυτό σημαίνει, ότι οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στα προκριματικά του Champions League και θα χάσει μεγάλο μέρος από τη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οπότε κρίνεται επιτακτική η ενίσχυση στη θέση που αγωνιζόταν ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο. Πρόκειται για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Νότιγχαμ, η οποία έβγαλε πέρσι από τα ταμεια της 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Έπαιξε 28 ματς ως βασικός, πετυχαίνοντας 4 γκολ και 8 ασίστ.

Ο Καρβάλιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, ωστόσο θεωρείται πιθανή η επισύναψη δανεισμού. Βέβαια αν δεν αποκτηθεί τουλάχιστον προς το παρόν παίκτης, τον ρόλο του Φορτούνη μπορεί να πάρει ο Ματιέ Βαλμπουενά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags