Facebook Pixel Sportdog.gr | Άρωμα Ολυμπιακού στους «4» του Copa Africa - Σενεγάλη-Τυνησία και Αλγερία-Νιγηρία για πρόκριση!
| 2019-07-14 10:00:00

Άρωμα Ολυμπιακού στους «4» του Copa Africa - Σενεγάλη-Τυνησία και Αλγερία-Νιγηρία για πρόκριση!

Sportdog Team
Άρωμα Ολυμπιακού στους «4» του Copa Africa - Σενεγάλη-Τυνησία και Αλγερία-Νιγηρία για πρόκριση!

Πόσο θα έρθουν και πώς θα κριθεί η πρόκριση;

Η αγωνία στο Copa Africa κορυφώνεται καθώς ο μεγάλος τελικός πλησιάζει και τέσσερις ομάδες διεκδικούν το "χρυσό" εισιτήριο.

Σενεγάλη-Τυνησία και Αλγερία-Νιγηρία θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία αλλά και να παραμείνουν ζωντανές στη διεκδίκηση του τροπαίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κυρίως ελληνικό παρουσιάζει ο ημιτελικός ανάμεσα σε Σενεγάλη και Τυνησία. Γιασίν Μεριά και Παπ Σισέ θα τεθούν αντιμέτωποι με φόντο την πρόκριση.

Ο Τυνήσιος αμυντικός των Ερυθρόλευκων εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στον θεσμό και αποτελεί βασικό γρανάζι στην επιτυχή πορεία της ομάδας του.

Και οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να πανηγυρίσουν τον πρώτο τους τίτλο με την εθνική τους ομάδα και είναι πανέτοιμοι για τις μεγάλες μάχες.

Από την άλλη μεριά η Αλγερία, μετά από ένα παιχνίδι-θρίλερ, προκρίθηκε στα πέναλτι ενάντια στην Ακτή Ελεφαντοστού και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Νιγηρία που θέλει να διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία της.

Κυριακή απόγευμα και βράδυ είναι προγραμματισμένα τα δύο παιχνίδια του Copa Africa και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τον νικητή του αγώνα, την ομάδα που θα περάσει στον τελικό, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα και τα συνολικά γκολ.  

Η πρόκριση θα κριθεί σε 90 λεπτά, συν τις καθυστερήσεις, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί θα εκτελεστούν πέναλτι.

Πόσο θα έρθει;

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα σχετικά με το ακριβές σκορ αγώνα και νίκη της Σενεγάλης με 1-0 σε απόδοση 5,00 καθώς και ισοπαλία μεταξύ Σενεγάλης-Τυνησίας με 0-0 ή 1-1 σε απόδοση 6,00 και 5,00 αντίστοιχα.

Για το παιχνίδι ανάμεσα σε Νιγηρία-Αλγερία το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τη νίκη της Αλγερίας με 1-0 σε απόδοση 5,50 καθώς και ισοπαλία με 0-0 με απόδοση 6,00 ή 1-1 με απόδοση 5,00.

Μέθοδος νίκης:

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ειδικά στοιχήματα και τα στοιχεία σχετικά με το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση και με τον τρόπο που θα περάσει στον τελικό. Συγκεκριμένα η Σενεγάλη να πάρει την πρόκριση στα 90 λεπτά του αγώνα με απόδοση 2,05 ή να πάρει την πρόκριση η Τυνησία με απόδοση 3,45.

Στο παιχνίδι ανάμεσα σε Νιγηρία και Αλγερία, η δεύτερη να πάρει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα προσφέρονται ειδικά στοιχήματα με απόδοση 2,30 και η Τυνησία να περάσει στον τελικό με απόδοση 2,95.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags