Facebook Pixel ΟΦΗ - Γιώργος Σίμος: Προπονητής του κρητικού συλλόγου, και με τη βούλα, είναι ο παλαίμαχος άσος
| 2019-07-12 15:08:00

Ανακοίνωσε προπονητή ο ΟΦΗ - Είναι παλαίμαχος του Παναθηναϊκού - Υπέγραψε διετές

Sportdog Team
Ανακοίνωσε προπονητή ο ΟΦΗ - Είναι παλαίμαχος του Παναθηναϊκού - Υπέγραψε διετές

Τον πιστεύουν πολύ στον κρητικό σύλλογο.

ΟΦΗ - Γιώργος Σίμος: Προπονητής του κρητικού συλλόγου, και με τη βούλα, είναι ο παλαίμαχος άσος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:



Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Σίμο για τα 2 επόμενα χρόνια.

Ο Γιώργος Σίμος γεννήθηκε στα Ιωάννινα, στις 29 Μαρτίου 1978. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Άγιο Νικόλαο, ΟΦΗ, Χαλκηδόνα, Λάρισα, ΑΕΚ Λάρνακας, Ιωνικό, Παναιτωλικό, Εθνικό, Καλλιθέα και ΠΑΟ Ρουφ.

Η προπονητική του καριέρα άρχισε το 2012 στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το 2016 αποχώρησε από τους «πράσινους» για να εργαστεί στην Ομόνοια Λευκωσίας ως συνεργάτης του Βρετανού προπονητή, Τζον Κάρβερ. Στην ομάδα της Λευκωσίας παρέμεινε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017 και το καλοκαίρι του ίδιου έτους ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Κ19.

Ο 41χρονος τεχνικός είναι κάτοχος των διπλωμάτων UEFA Pro και UEFA Elite Youth, το οποίο αφορά στις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Δε θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με τον κ. Γιάννη Σαμαρά, αφού εκτός από την συνεργασία που είχαν ως προπονητής με ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στον ΟΦΗ, οι δυο τους έχουν συνυπάρξει τόσο στην ακαδημία του Παναθηναϊκού όσο και σ' αυτή της ΑΕΚ.

Μαζί με τον Γιώργο Σίμο, το τεχνικό τιμ της ομάδας μας στελεχώνεται και με τον γυμναστή, Γιάννη Κεσόγλου. Γεννημένος στις 14 Απριλίου 1984, είναι κάτοχος Bachelor of Science, (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού), Master of Sports Physiology (εργοφυσιολογία) στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ (2016 - 18) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (2015-16).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags