Facebook Pixel ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: Τα... βροντάει ξένος άσος της ΑΕΚ - "Αφήστε με ελεύθερο!" - Απίστευτη εξέλιξη - Θα τον πείσουν;
| 2019-07-13 23:10:00

Τα... βροντάει ξένος άσος της ΑΕΚ - "Αφήστε με ελεύθερο!" - Απίστευτη εξέλιξη - Θα τον πείσουν;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα... βροντάει ξένος άσος της ΑΕΚ - "Αφήστε με ελεύθερο!" - Απίστευτη εξέλιξη - Θα τον πείσουν;

Γιατί "κλωτσάει", τι θα κάνει ο Μελισσανίδης; Είναι... τελειωμένος;

ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: Ο Ούρος Τσόσιτς είναι ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Μιγκέλ Καρντόσο, με τον Σέρβο στόπερ να μη συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Κίελτσε.

Ο 26χρονος αμυντικός ξεκίνησε καλά την καριέρα του στην Ένωση, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με αποκορύφωμα τα πειθαρχικά παραπτώματα της περασμένης σεζόν που έχουν χαλάσει το κλίμα για τον παίκτη στο εσωτερικό της ομάδας.

Ενόψει της νέας σεζόν, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τσόσιτς δεν θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και το πλάνο που υπάρχει είναι να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παίκτης "κλωτσάει" στην προοπτική του δανεισμού και χαλά τα σχέδια των ανθρώπων του συλλόγου.

O Τσόσιτς φέρεται να είναι χολωμένος με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και θέλει να μείνει ελεύθερος για να φύγει από την ΑΕΚ.

Πάντως, οι διοικούντες της Ένωσης εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Σέρβος δεν είναι "τελειωμένος" και προσπαθούν να τον πείσουν ότι το καλύτερο για όλους θα είναι να φύγει ο Τσόσιτς ως δανεικός, ώστε να έχει την ευκαιρία να πείσει με τη δουλειά του πως αξίζει μια θέση στην ομάδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό "μπαμ" από Σαββίδη με Έλληνα άσο από Top ομάδα της Αθήνας - Αυτή είναι η "χρυσή" πρόταση!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags