Facebook Pixel «Ξέρω τον Πρίγκιπα, θα πάρει τον ΠΑΟ και θα μεγαλουργήσει»
| 2011-09-23 18:32:00

«Ξέρω τον Πρίγκιπα, θα πάρει τον ΠΑΟ και θα μεγαλουργήσει»

«Ξέρω τον Πρίγκιπα, θα πάρει τον ΠΑΟ και θα μεγαλουργήσει»

Επιχειρηματίας από την Κρήτη, ονόματι Γρηγόρης Δαμουλάκης, αποκάλυψε ότι μέσω της δικής του πιστωτικής κάρτας έγινε κράτηση για τον Πρίγκιπα τον Αύγουστο σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και παράλληλα ανέφερε πως ο Σουλτάνος έχει... ήδη αγοράσει τον Παναθηναϊκό!

Πρόκειται, λοιπόν, για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ» που ασχολείται με εμπόριο χημικών και έχει ως έδρα την Ιεράπετρα στο νομό Λασιθίου. Στην αρχική επικοινωνία που είχε μαζί του ο «Sentra 103.3», ο Γρ. Δαμουλάκης ζήτησε να ακολουθήσει και νέο τηλεφώνημα σε πέντε λεπτά και στη συνέχεια δέχθηκε να βγει στον αέρα.

Εκεί, λοιπόν, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «τελειωμένη υπόθεση» τη μεταβίβαση του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και ότι «η ομάδα έχει πάει στα χέρια του πρίγκιπα».

Από εκεί και πέρα, ο Δαμουλάκης που, ειρήσθω εν παρόδω, έχει γνωρίσει και ο ίδιος τον Σαουδάραβα πρίγκιπα, προσπάθησε να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα του, λέγοντας:

«Έχει πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Να ξέρετε ότι ο πρίγκιπας θα πάρει τον Παναθηναϊκό και θα μεγαλουργήσει γιατί είναι νέος, λεβέντης, φιλόδοξος, ποδοσφαιρόφιλος και μεγάλο πουγκί. Οι επαφές είναι προχωρημένες και αν ο Βαρδινογιάννης έχει κάποιες επιφυλάξεις και ενδοιασμούς, είναι φυσιολογικό. Ο πρίγκιπας, πάντως, και θέλει και μπορεί, προπαντός μπορεί».

Από εκεί και πέρα, ο Ιεραπετρίτης επιχειρηματίας είπε ότι «μετά τον Παναθηναϊκό θα πάει και παραπέρα γιατί έχει πολλά λεφτά», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ασχοληθεί και με άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Τέλος, αποκάλυψε ότι τελικά το καλοκαίρι ο πρίγκιπας είχε έρθει στην Αθήνα και είχε καταλύσει στον Αστέρα, λίγες ημέρες όμως μετά την αρχική κράτηση.

Γι' αυτό και εξανέστη όταν του ζητήθηκε από το ξενοδοχείο να πληρώσει όλο το ποσό της προκράτησης, αφού... «ήρθε ο άνθρωπος μετά από πέντε ημέρες και το ξενοδοχείο ήθελε να χρεώσει όλο το ποσό. Έμεινε, μάλιστα, στον Αστέρα μια δυο μέρες, ενώ στη συνέχεια πήγε και στην Ελούντα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags