Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φοντέ Καμαρά: Τρελά "πάρε-δώσε" στη Superleague - Εκεί δίνει δανεικούς ο Ολυμπιακός - Φτιάχνουν ομαδάρα!
| 2019-07-14 19:04:00

Τρελά "πάρε-δώσε" στη Superleague - Εκεί δίνει δανεικούς ο Ολυμπιακός - Φτιάχνουν ομαδάρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελά "πάρε-δώσε" στη Superleague - Εκεί δίνει δανεικούς ο Ολυμπιακός - Φτιάχνουν ομαδάρα!

Έτσι τον "ψήνουν". Τεράστιο ταλέντο συν δύο ακόμα Έλληνες.

Ολυμπιακός - Φοντέ Καμαρά: Η προσφιλής τακτική του Ολυμπιακού να επενδύει σε νεαρούς παίκτες από το εξωτερικό έχει αποδώσει τα μέγιστα, αφού οι Πειραιώτες έχουν ανακαλύψει "διαμάντια" κατά καιρούς.

Οι Μαντί Καμαρά και Παπ Αμπού Σισέ αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα από το τωρινό ρόστερ, ενώ παλαιότερα οι Ερυθρόλευκοι ανέδειξαν με αυτό τον τρόπο τον Αρτούρ Μαζουακού και όχι μόνο.

Τελευταία ανακάλυψη του τμήμα scouting είναι ο Φοντέ Καμαρά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τέσσερα χρόνια με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες πιστεύουν πολύ στον 21χρονο αριστερό μπακ από τη Γουινέα, όμως θεωρούν ότι πρέπει να παίξει πρώτα ως δανεικός αλλού για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλάνο των διοικούντων του Ολυμπιακού είναι να παραχωρήσουν τον Καμαρά σε ομάδα της Superleague και μάλιστα ήδη φέρονται να υπάρχουν σύλλογοι που… καραδοκούν για να τον αποκτήσουν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, για τον Καμαρά έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ο Πανιώνιος, ο οποίος μάλιστα στοχεύει και σε άλλους παίκτες του Ολυμπιακού. Ήδη οι Κυανέρυθροι πήραν ως ελεύθερο τον Στέφανο Ευαγγέλου, ενώ έχουν κάνει κρούση για τον δανεισμό του Θανάση Ανδρούτσου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη στον Ολυμπιακό με Λάζαρο - Πότε θα μπορεί να παίξει, τι περιμένει ο Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags