Facebook Pixel Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η Σενεγάλη
| 2019-07-14 22:48:00

Ο Σισέ παρηγορεί τον Μεριά - Στον τελικό του Κόπα Άφρικα μετά από επεισοδιακό ματς με 3 πέναλτι

Sportdog Team
Ο Σισέ παρηγορεί τον Μεριά - Στον τελικό του Κόπα Άφρικα μετά από επεισοδιακό ματς με 3 πέναλτι

Η Σενεγάλη κέρδισε 1-0 με την Τυνησία να φωνάζει λόγω VAR!

Στον τελικό του Κόπα Άφρικα προκρίθηκε η Σενεγάλη επικρατώντας 1-0 της Τυνησίας, ύστερα από έναν επεισοδιακό ημιτελικό που σημαδεύτηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Εκτός από ένα δοκάρι του Σαμπαλί η Σενεγάλη δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ η Τυνησία είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με πέναλτι στο 75', το οποίο απώλεσε ο Σασί ή για την ακρίβεια απέκρουσε ο Γκομίς. Πέναλτι έχασαν όμως και τα λιοντάρια της Τεράνγκα με τον Χασέν να διατηρεί το μηδέν.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση ώσπου στο 101ο λεπτό ο Χασέν απέκρουσε ασταθώς, η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του Μπρον και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του! Η Τυνησία κέρδισε πέναλτι για χέρι του Γκουέγε εντός περιοχής, το VAR όμως πήρε την απόφαση πίσω, σκορπώντας διαμαρτυρίες και δίνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στη Σενεγάλη.

Ο αγώνας είχε και ενδιαφέρον λόγω παικτών που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό. Ο Σισέ που έμεινε στον πάγκο πέρασε, ενώ ο Μεριά που αγωνίστηκε καθόλη τη διάρκεια του ματς αποκλείστηκε. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τελευταία φορά που η Σενεγάλη βρέθηκε σε τελικό Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ήταν το 2002.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags