Facebook Pixel Άγγελος Αναστασιάδης - Εθνική Ελλάδας: Τρελά λεφτά στον Άγγελο - "Άκυρο" σε Σκιμπε - Αυτός θα είναι ο διάδοχος - Έκπληξη με Έλληνα;
| 2019-07-15 21:30:00

Τρελά λεφτά στον Άγγελο - "Άκυρο" σε Σκίμπε - Αυτός θα είναι ο διάδοχος - Έκπληξη με Έλληνα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελά λεφτά στον Άγγελο - "Άκυρο" σε Σκίμπε - Αυτός θα είναι ο διάδοχος - Έκπληξη με Έλληνα;

Ήταν... τελειωμένος. Πόσα "τσεπώνει". Ποιος έρχεται;

Άγγελος Αναστασιάδης - Εθνική Ελλάδας: Δεν αποτελεί είδηση. Γνωστό ήταν από τις πρώτες μέρες μετά την ήττα – και τα όσα ακολούθησαν – από την Αρμενία στις αρχές Ιουνίου. Ο ίδιος ο Αγγελος Αναστασιάδης μάλιστα είχε ενημερωθεί σχετικά, κατ’ ιδίαν, σε άτυπη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο πως δεν θα συνέχιζε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Το σημερινό ραντεβού των δύο ανδρών, όπου και επικυρώθηκε το «διαζύγιο», ήταν περισσότερο για την ορθότητα των τύπων, για την… κανονικότητα. Η είδηση που που ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε και προέκυψε από αυτήν την συνάντηση ήταν πως και οι συνεργάτες του Αναστασιάδη – δικής του επιλογής αμφότεροι – ο Στέλιος Γιαννακόπουλος δηλαδή και ο Αγγελος Μπασινάς, δεν συνεχίζουν επίσης στα πόστα που είχαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναμενόμενο πάντως τόσο για τον Stelios (πως θα συνέχιζε παραμένοντας στο επιτελείο του νέου εκλέκτορα, όποιος και αν είναι αυτός) όσο και για τον «Μπάσι», αφού ο ίδιος, είχε ξεκαθαρίσει σε συνάντηση που είχε με τους συμβούλους στην ΕΠΟ, πως σε περίπτωση που έφευγε τελικά ο Αναστασιάδης και ο ίδιος – έτσι κι αλλιώς  - θα παραιτούνταν.

Τα θέμα πλέον, είναι πως και επισήμως, μπαίνουμε στην επόμενη μέρα της Εθνικής. Εκκρεμεί φυσικά το θέμα της αντιμετώπισης του δημόσιου ξεσπάσματος του Παπασταθόπουλου, αλλά και οι από κοινού με τον Μανωλά ενέργειες του μετά το ματς με την Αρμενία, αλλά αυτό είναι κάτι που θα διαχειριστεί ο επόμενος εκλέκτορας. 

Ποιος θα είναι αυτός; Εδώ, καλό θα είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι. Υπενθυμίζουμε πως η ομοσπονδία ακόμη καταβάλλει τα οφειλόμενα τον Μίχαελ  Σκίμπε, ενώ – όπως προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση Αναστασιάδη και Γραμμένου – εκκρεμεί να ρυθμιστεί και η αποζημίωση του Αναστασιάδη και των συνεργατών του. Ούτε καν προσεγγίζει φυσικά τα επίπεδα αυτής του Γερμανού, αλλά είναι ενδεικτικό της οικονομικής «δυσπραγίας» της ΕΠΟ, η οποία σε αυτό το πλαίσιο αναζητά τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό. 

Οι εγχώριες λύσεις (Δέλλας, Ουζουνίδης) είναι πάντα στο τραπέζι, αλλά έχουν υποχωρήσει αισθητά, αφού στα περισσότερα μέλη της ομοσπονδίας είναι παγιωμένη πλέον η πεποίθηση πως η Εθνική δεν μπορεί να πορευτεί με Ελληνα τεχνικό. Γι’ αυτό  και η αναζήτηση γίνεται στο εξωτερικό, εστιάζοντας πρωτίστως στην αγορά της Γερμανίας και δευτερευόντως σε αυτήν της Πορτογαλίας.

Πάντα – και αυτό είναι πιθανώς το βασικότερο… - με δεδομένο οικονομικό υπόβαθρο. Σε καμία περίπτωση δηλαδή δεν θα δοθεί συμβόλαιο Σκίμπε (+700.000 ευρώ), αφού είναι εκτός οποιασδήποτε πραγματικότητας, ωστόσο γίνεται προσπάθεια να μπορέσουν να εκταμιευτούν κάτι περισσότερα από τις (περίπου) 250.000 ευρώ που κόστιζε ο Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του. Όχι κάτι το…συγκλονιστικό περισσότερο σε κάθε περίπτωση. Οπότε, στην ονοματολογία που έπεται, καλό είναι να έχουμε το συγκεκριμένο μέτρο για να διατηρείται και η επαφή με τον… ρεαλισμό.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Ουάρντα - Στα όρια του ο Σαββίδης - "Μπάσιμο" από ομάδα του Big-4!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags