Facebook Pixel «Δεν είναι ένας Πρίγκιπας, αλλά 3-4!»
| 2011-09-23 21:27:00

«Δεν είναι ένας Πρίγκιπας, αλλά 3-4!»

«Δεν είναι ένας Πρίγκιπας, αλλά 3-4!»

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση του Σαουδάραβα που θέλει να αγοράσει μετοχές του Παναθηναϊκού, καθώς μετά από τόσες συνεντεύξεις, ο Έλληνας εκπρόσωπος του αποκάλυψε σήμερα ότι ο Σουλτάνος έχει και «συμπαίκτες» σε αυτό το πλάνο!

Μπορεί η υπόθεση να έχει βγει στο φως της δημοσιότητας από την Δευτέρα και Βλάσης Τσάκας να έχει μιλήσει σε πάρα πολλά Μέσα, ωστόσο την είδηση την... φύλαγε για σήμερα. Μιλώντας λοιπόν στην τηλεόραση του ANT1, υποστήριξε πως ο Πρίγκιπας θέλει να... μπει στο «τριφύλλι» μαζί με άλλους 3-4 συγγενείς του!

Αναλυτικά  τόνισε: "Ο Πρίγκιπας δεν είναι μόνος του σ' αυτό το εγχείρημα. Υπάρχει ένα γκρουπ και από άλλους πρίγκιπες, θα είναι όλη η παρέα μαζί. Πρόκειται για 3-4 συγγενείς του. Απομένει να στείλουμε το πληρεξούσιο στο  δικηγόρο μας για να έρθει σε επαφή με την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Για τα 20 εκατομμύρια ευρώ μπορώ να πω τα εξής: Ο καλύτερος τρόπος για να καταβληθούν τα χρήματα είναι η κατάθεση από τράπεζα σε τράπεζα. Αυτό θα γίνει μόλις υπογραφούν τα συμφωνητικά. Δεν θα βάλουμε πάντως χρήματα πριν πάρουμε μετοχές στα χέρια μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags