Facebook Pixel Ατάκες Βόκολου για Λάμπρου, ΠΑΟΚ και Τσάμπιονς Λιγκ - Τι είπε για τον άτυχο Φορτούνη
| 2019-07-16 16:20:00

Ατάκες Βόκολου για Λάμπρου, ΠΑΟΚ και Τσάμπιονς Λιγκ - Τι είπε για τον άτυχο Φορτούνη

Sportdog Team
Ατάκες Βόκολου για Λάμπρου, ΠΑΟΚ και Τσάμπιονς Λιγκ - Τι είπε για τον άτυχο Φορτούνη

Ενδιαφέροντα τα όσα είπε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Δηλώσεις στο Metropolis 95,5 έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αναφέρθηκε στην πρόοδο του Λάζαρου Λάμπρου, στις μεταγραφές που πρέπει να κάνει για να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ, αλλά και στον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σχετικά με τον Λάμπρου: «Γνωρίζω τον Λάζαρο από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Πέρσι έκανε μία πολύ καλή χρονιά, είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία στις εμφανίσεις με τις ακαδημίες αλλά και με αυτά που έδειξε στην πρώτη ομάδα. Εχουν περάσει κάποια χρόνια και δεν ξέρω την τωρινή του κατάσταση αλλά και αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ από τον παίκτη.

Είναι ένας ταχυδυναμικός ποδοσφαιριστής, δυνατό του στοιχείο είναι η ταχύτητα αλλά και η κίνηση του στους κενούς χώρους. Είναι σε καλό επίπεδο σε ό,τι έχει να κάνει με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είναι σίγουρο όμως ότι θέλει δουλειά ακόμα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει ως βάση της το ότι έχει ένα σύνολο. Εχει έναν καινούργιο προπόνητη που θέλει να περάσει τα δικά του στοχεία, από αυτά που διαβάζω θεωρώ ευχάριστο ότι είναι ένας προπονητής που προσαρμόζεται στην ομάδα και το ρόστερ που έχει. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις, όπως φαίνεται ότι θα κάνει, για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στον στόχο του Champions League».

Για τον τραυματισμό του Φορτούνη: «Η ομαδική λειτουργία θα καλύψει το κενό του τραυματισμού του Φορτούνη. Σίγουρα το κενό είναι μεγάλο καθώς είναι ένας ηγέτης για τον Ολυμπιακό. Τον έχει ανάγκη όχι μόνο η ομάδα αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πιστέυω ότι δεν μπορεί να κριθεί από έναν παίκτη το Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags