Facebook Pixel ΑΕΚ: Πρόβα τζενεράλε με Μπασάκσεχιρ
| 2019-07-16 17:48:00

Όπως πέρσι έτσι και φέτος – Με τουρκική ομάδα η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Όπως πέρσι έτσι και φέτος – Με τουρκική ομάδα η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ!

Πότε θα γίνει το ματς;

ΑΕΚ: Πρόβα τζενεράλε με Μπασάκσεχιρ

Πέρσι η ΑΕΚ είχε κάνει πρόβα τζενεράλε με τη Γαλατασαράι, οι παίκτες της οποίας είχαν φορέσει t-shirt συμπαράστασης για τους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Έτσι και φέτος η Ένωση θα παίξει μπροστά στο κοινό της πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού κόντρα σε τουρκική ομάδα. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίζει τη Μπασάκσεχιρ στις 31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης:

Με την τουρκική ομάδα Medipol Başakşehir F.K, που τερμάτισε δεύτερη στο τουρκικό πρωτάθλημα πίσω από την πρωταθλήτρια Γαλατασαράι, θα γίνει στις 31 Ιουλίου και στις 20.30 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας η πρόβα τζενεράλε της ομάδας μας πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων στις 8 Αυγούστου στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League.

H τουρκική ομάδα ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1990, το 2007 ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και τα τρία τελευταία χρόνια υπήρξε ισότιμη διεκδικήτρια του τίτλου στην Τουρκία. Από το 2015 αγωνίζεται σταθερά στις ευρωπαϊκές διργανώσεις και εφέτος θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του UEFA Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Προπονητής της είναι ο πρώην διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής, Οκάν Μπουρούκ και στο ρόστερ της ανήκουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές με αστέρι της τον Βραζιλιάνο Ρομπίνιο.

Ο φιλικός αγώνας με την τουρκική ομάδα θα είναι ο τρίτος για την ΑΕΚ, μετά την επιστροφή της από το Κιέλτσε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 20.30 θα αντιμετωπίσει τον Βόλο ΝΠΣ στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών και την Τετάρτη 24 Ιουλίου θα αγωνιστεί στη Λαμία με την τοπική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags