Facebook Pixel Ικανοποιημένος με τις συνθήκες στον ΠΑΟΚ ο Σβιντέρσκι
| 2019-07-16 19:18:00

Τρελαμένος με ΠΑΟΚ ο Σβιντέρσκι: «Δεν μας λείπει τίποτα, αδύνατο να ξεφύγεις από...»

Sportdog Team
Τρελαμένος με ΠΑΟΚ ο Σβιντέρσκι: «Δεν μας λείπει τίποτα, αδύνατο να ξεφύγεις από...»

Ο Πολωνός αναφέρεται στις συνθήκες που συνάντησε.

Φοβερά ικανοποιημένος με τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Κάρολ Σβιντέρσκι, σε συνέντευξή του σε Μέσο της πατρίδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που κατέκτησα τους πρώτους τίτλους στην καριέρα μου με τον ΠΑΟΚ. Πήραμε το νταμπλ και επιπλέον θα δοκιμάσουμε τον εαυτό μας στα προκριματικά του Champions League. Γι’ αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο, για να κερδίζουμε τρόπαια. Χαίρομαι που έχω μπει στην ιστορία του συλλόγου ήδη και έχω πάρει το μετάλλιο μου και μου πήρε αρκετό καιρό για να βγάλω φωτογραφίες με όλα τα μέλη της οικογένειας μου, είναι μια μικρή παράδοση για μένα αυτό. Αρκετοί γείτονες μου ζητούν να τους υπογράψω αυτόγραφα».

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Το επίπεδο είναι υψηλό και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχουμε φανταστικούς παίκτες και αυτή η ποιότητα στο ρόστερ έκανε την διαφορά. Παίζαμε επιθετικά σε όλη την διάρκεια της σεζόν και σε κάθε αγώνα πετυχαίναμε αρκετά γκολ».

Για όσα συνάντησε στον ΠΑΟΚ:

«Προπονούμαστε 30 χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Το σημείο είναι λίγο πιο ψηλά από την Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι είναι δύσκολο να αντέξεις στον ήλιο κατά την διάρκεια της ημέρας. Έχουμε δυο μεγάλα γήπεδα στην διάθεση μας. Μερικές φορές η Κ19 ή η ομάδα γυναικών μπαίνει σε ένα από αυτά, αλλά γενικότερα είναι για εμάς.

Τα τμήματα υποδομής είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όλοι οι χλοοτάπητες είναι φυσικοί. Στην δική μας προπόνηση έχουμε πέντε φυσιοθεραπευτές, δυο γιατρούς και έναν πλήρη εξοπλισμό με πισίνες, θαλάσσια ποδήλατα, σάουνα και τζακούζι. Απλά… δεν μας λείπει τίποτα!».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

«Στη Θεσσαλονίκη είναι αδύνατο να ξεφύγεις από τους οπαδούς. Είναι πολλοί και παντού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags