Facebook Pixel ΑΕΚ: Τετ α τετ για τις προσθαφαιρέσεις
| 2019-07-17 07:38:00

Στον αέρα η μεταγραφή στην ΑΕΚ – Ξεκαθαρίζουν όλα με Καρντόσο, ραντεβού με Λύμπε-Τίγρη

Sportdog Team
Στον αέρα η μεταγραφή στην ΑΕΚ – Ξεκαθαρίζουν όλα με Καρντόσο, ραντεβού με Λύμπε-Τίγρη

Ο Πορτογάλος διαμορφώνει το ρόστερ της Ένωσης.

ΑΕΚ: Τετ α τετ για τις προσθαφαιρέσεις

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε.Η ομάδα επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα από την Πολωνία με τον Μιγκέλ Καρντόσο να έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό που έχει στα χέρια του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, να έχει συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι δύο άνδρες αναμένεται να μιλήσουν για το θέμα των αποχωρήσεων και αν χρειάζονται άλλες κινήσεις μετά την απόκτηση των Ολιβέιρα-Βέρντε, οι μεταγραφές των οποίων αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

Δεν αποκλείεται ο 46χρονος προπονητής να έχει κατ'ιδίαν συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να τον ενημερώσει για την πορεία της προετοιμασίας και των μεταγραφικών.

Σύμφωνα με τη LiveSport δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Στράτο Σβάρνα και του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι στον αέρα αλλά και ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Χρήστος Αλμπάνης λόγω του τραυματισμού του είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Δεν αποκλείεται να επαναξιολογηθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags