Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Προτιμά να πουλήσει τον Ενρίκε
| 2019-07-17 11:06:00

Ξεκαθαρίζει το μέλλον Βραζιλιάνου στον ΠΑΟΚ - Του έβαλε ταμπέλα! Τόσο τον πουλά

Sportdog Team
Ξεκαθαρίζει το μέλλον Βραζιλιάνου στον ΠΑΟΚ - Του έβαλε ταμπέλα! Τόσο τον πουλά

Στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του.

Ο ΠΑΟΚ προτιμά να πουλήσει τον Πέδρο Ενρίκε παρά να τον δώσει εκ νέου ως δανεικό.

Γι' αυτό σύμφωνα με τη Metrosport,ο ΠΑΟΚ φρόντισε να ενημερώσει ατζέντη που για λογαριασμό ομάδας προσέγγισε την ΠΑΕ για να μάθει τις προθέσεις της. Ο ΠΑΟΚ δεν συζητά για ποσό κάτω του 1.500.000 ευρώ, χρήματα δηλαδή που είχε δώσει στη Ρεν για να τον αποκτήσει.

Μέχρι την Τετάρτη το βράδυ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ενρίκε αφού την επομένη ο ΠΑΟΚ φεύγει για την Ολλανδία. Γι' αυτό το λόγο και ο ατζέντης του, ο Cesar Santana βρίσκεται από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Βραζιλιάνος έχει δηλωθεί στη λίστα για τα προκριματικά του Champions League.

Ο 29χρονος επιθετικός σε δηλώσεις του είχε αναφερθεί στο θέμα της ανανέωσής του, όπως και στις σειρήνες για την επιστροφή του στη Βραζιλία: «Είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρονται κάποιες ομάδες όταν ένας παίκτης μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Έχω μιλήσει με κάποιες από αυτές τις ομάδες, αλλά τους έχω πει ευθέως “έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ”. Θα μιλήσει ο ατζέντης μου (είναι ήδη εδώ) για το νέο συμβόλαιο μαζί με τον Μάριο Μπράνκο. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω. Αν αρχίσω να σκέφτομαι την διαπραγμάτευση δεν θα είναι καλό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags