Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέο διπλό "χτύπημα", πώληση-βόμβα, ποιοι φεύγουν
| 2019-07-17 11:27:00

Τα... πήρε ο Τίγρης - Σκάνε κι άλλες μεταγραφές - Νέο διπλό "μπαμ" - Πώληση-βόμβα, ποιοι φεύγουν

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα... πήρε ο Τίγρης - Σκάνε κι άλλες μεταγραφές - Νέο διπλό "μπαμ" - Πώληση-βόμβα, ποιοι φεύγουν

"Χαμός" στην ΑΕΚ, φοβερές εξελίξεις. "Κεφάλια" από Καρντόσο!

H χθεσινοβραδινή επιστροφή της ΑΕΚ από την Πολωνία όπου και πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και οι αναμενόμενες αφίξεις των Ντανιέλε Βέρντε (σήμερα) και Νέλσον Ολιβέιρα (Πέμπτη ή Παρασκευή), φέρνουν πλέον σε πρώτο πλάνο, στο μέσο ακριβώς της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου,  τον σχεδιασμό του... δεύτερου μισού.

Το ρόστερ της Ένωσης, ακόμη και έτσι, μοιάζει ολοκληρωμένο. Ήδη. Αυτό που απομένει είναι οι... πινελιές. Και όπου πινελιές, είτε η προσθήκη ενός ακόμη στόπερ (που θέλει ο Καρντόσο) είτε ενός εξτρέμ, με ευχέρεια να μπορεί να αγωνιστεί και ως περιφερειακός επιθετικός, είναι αυτές που αφορούν το σκέλος της (περαιτέρω) ενίσχυσης.

Το δεύτερο κομμάτι αφορά το ενδεχόμενο πωλήσεων. Καλώς ή κακώς, η προοπτική τους έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες μέρες. Για την ακρίβεια, η μόνη που αναμένεται (παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στη συγκεκριμένη θέση ως τώρα στην ευρωπαϊκή αγορά) είναι αυτή του Βασίλη Μπάρκα. Άλλη, δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Και το τρίτο σκέλος έχει να κάνει με την αξιολόγηση του Μιγκέλ Καρντόσο για το υφιστάμενο δυναμικό, τις αποφάσεις που ο ίδιος αναμένεται πως θα πάρει αναφορικά με πιθανά "κοψίματα" από το ρόστερ. Σημερινά δημοσιεύματα προσωποποιούν κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως αποφάσεις, έστω και σε επίπεδο συζητήσεων εντός συλλόγου, ακόμη δεν έχουν παρθεί.

Αναμένεται συνάντηση -φυσικά- Λυμπερόπουλου με τον Πορτογάλο προπονητή, όπου και θα τεθεί επί τάπητος τα συμπεράσματα και η αξιολόγηση Καρντόσο, αλλά είναι παρακινδυνευμένο να γίνουν εκτιμήσεις. Ναι, είναι προφανές (και άλλωστε ποτέ δεν το έκρυψαν στην ομάδα) πως η επιθυμία Καρντόσο για έναν ακόμη στόπερ, θα φέρει -πιθανότατα- εκτός ομάδας τον Σβάρνα. Εννοείται πως η ατυχία που χτύπησε τον Αλμπάνη με τον τραυματισμό του, τον έφερε πολύ πίσω, αφού ουσιαστικά είναι... άγνωστος για τον Καρντόσο, αλλά -σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- περισσότερο επισφαλής στους εξτρέμ είναι ο Ντέλετιτς.

Ενώ, τέλος, ο Σαμπανάτζοβιτς (που επίσης αναφέρεται ως "υποψήφιος"), είναι παίκτης που αρέσει στον Καρντόσο, ο οποίος θέλει -έτσι κι αλλιώς- πέντε χαφ για το κέντρο. Και αυτήν τη στιγμή, τόσους έχει. Αν ο Βόσνιος δεν μείνει, θα γίνει μόνο με γνώμονα του να πάει κάπου και να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να επιταχυνθεί η εξέλιξή του. Διαφορετικά, αν κριθεί πως θα βελτιωθεί όντας ο πέμπτος στην ιεραρχία των χαφ, τότε -εύκολα και χωρίς ενστάσεις- θα παραμείνει στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έχουν θέμα άμυνα και Λόπες - Κάνουν πολλά δώρα - Αυτός δεν το κουνάει - Θα δουλέψει στα στημένα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags