Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενεγάλη-Αλγερία για τον "θρόνο" του Copa Africa - Το φαβορί θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά;
| 2019-07-19 10:00:00

Σενεγάλη-Αλγερία για τον "θρόνο" του Copa Africa - Το φαβορί θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά;

Sportdog Team
Σενεγάλη-Αλγερία για τον "θρόνο" του Copa Africa - Το φαβορί θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά;

Πόσο θα έρθει και πού θα κριθεί η πρόκριση;

Ο μεγάλος τελικός του Copa Africa θα διεξαχθεί σήμερα στις 22:00, με τη Σενεγάλη του Παπ Σισέ να κοντράρεται με την Αλγερία.

Η ομάδα του Αλιού Σισέ επικράτησε της Τυνησίας στον ημιτελικό με 1-0 στην παράταση και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό.

Η Σενεγάλη από την αρχή της διοργάνωσης έμοιαζε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού διαθέτει ένα ρόστερ αρκετά γεμάτο και ποιοτικό.

Με Κουλιμπαλί και Σανέ στα στόπερ, πλειάδα δυναμικών χαφ και επίθεση από Κεϊτά, Νιάνγκ και Μανέ είναι δεδομένο πως στόχευε ψηλά και βρίσκεται μια ανάσα πριν τα καταφέρει.

Στον μεγάλο τελικό η Σενεγάλη θα κληθεί να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της και να γράψει και εκείνη το όνομά της στην ιστορία της διοργάνωσης.

Από την άλλη μεριά, η Αλγερία 29 χρόνια μετά την πρώτη και μοναδική κατάκτηση του Copa Africa επιστρέφει στον μεγάλο τελικό.

Μετά τη νίκη με 2-1 επί την Νιγηρίας δείχνει πανέτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση.

Το Πάμε Στοίχημα θα είναι εκεί για τη μεγάλη βραδιά, προσφέροντας ειδικά στοιχήματα για τον νικητή του αγώνα, τον πρώτο σκόρερ και τα συνολικά γκολ.  

Ο μεγάλος νικητής θα κριθεί σε 90 λεπτά, συν τις καθυστερήσεις, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί θα εκτελεστούν πέναλτι.

Πόσο θα έρθει;

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα σχετικά με το ακριβές σκορ αγώνα, νίκη της Σενεγάλης με 1-0 με απόδοση 5,25.

Ενδιαφέρουσες είναι και οι επιλογές που προσφέρει για την πιθανή ισοπαλία μεταξύ των δυο ομάδων. Συγκεκριμένα με 0-0 με απόδοση 5,25 ή 1-1 με απόδοση 5,00.

Μέθοδος νίκης

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα και για την μέθοδο νίκης. Συγκεκρικμένα η Σενεγάλη να πανηγυρίσει το τρόπαιο στα 90’ με απόδοση 2,60 αλλά και να σκοράρει πρώτη με απόδοση 2,05.

Από την άλλη, η Αλγερία να κατακτήσει τον τίτλο στην κανονική διάρκεια του αγώνα σε απόδοση 2,75, καθώς και να είναι η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει με απόδοση 2,15.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags