Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωσε τους πίνακες των διαιτητών ο Περέιρα – Επιστροφές που θα συζητηθούν
| 2019-07-17 15:00:00

Ανακοίνωσε τους πίνακες των διαιτητών ο Περέιρα – Επιστροφές που θα συζητηθούν

Sportdog Team
Ανακοίνωσε τους πίνακες των διαιτητών ο Περέιρα – Επιστροφές που θα συζητηθούν

Αυτά είναι τα ονόματα που συνθέτουν τη λίστα.

Τους νέους πίνακες των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών διαιτησίας της σεζόν 2019-20 ενημέρωσε την Τετάρτη την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Στους πίνακες της πρώτης κατηγορίας υπάρχουν επιστροφές που θα συζητηθούν. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής επαναφέρει τους Αριστείδη Βάτσιο (Δυτ. Αττικής), Δημήτρη Καραντώνη (Ημαθίας) και Αλέξανδρο Κατσικογιάννη (Ηπείρου) που είχε υποβιβάσει στη δεύτερη κατηγορί. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, στον πίνακα της πρώτης κατηγορίας μπαίνουν για πρώτη φορά ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανιών) και ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας). Εκτός πινάκων έμειναν δύο διαιτητές που σφύριξαν πέρσι στην Super League και πρόκειται για τον Λάμπρου και τον Γρατσάνη.

Έξι νέα ονόματα περιλαμβάνει και ο πίνακας των βοηθών της 1ης κατηγορίας και ειδικότερα οι Ζήρδας, Μαυρούδης, Στεφανής, Τζιουβάρας, Αϊναλής και Καλύβας.

Αναλυτικά:

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην ενημέρωση του Περέιρα στα μέλη της επιτροπής της ΕΠΟ, η τελική κατάρτιση των πινάκων έγινε αποκλειστικά από τα τρία αλλοδαπά μέλη της ΚΕΔ και τα κριτήρια επιλογής, ανόδου, υποβιβασμού και αποκλεισμού για τους διαιτητές και βοηθούς όλων των κατηγοριών ήταν τα εξής: α) Βαθμολογία της περιόδου 2018/19, β) Επίδοση στα τεστ φυσικής κατάστασης της περιόδου 2018/19, γ) Επίδοση στις γραπτές εξετάσεις της περιόδου 2018/19, δ) Αγώνες που διεύθυναν στην περίοδο 2018/19, ε) Τεχνικές επιδόσεις και συμπεριφορά, στ) Ηλικία και προοπτική ανέλιξης στην κορυφή και, ζ) Ακεραιότητα προσωπικότητας και προφίλ διαιτητή.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί, ότι λόγω του διαχωρισμού σε Super League 1 και της παρουσίας του VAR ο αριθμός των διαιτητών αυξήθηκε από 26 σε 21.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags