Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ποιος χαφ; Έρχεται αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ - Δεν είναι ο Τζέφερσον - Όνομα-έκπληξη
| 2019-07-17 22:17:00

Ποιος χαφ; Έρχεται αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ - Δεν είναι ο Τζέφερσον - Όνομα-έκπληξη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος χαφ; Έρχεται αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ - Δεν είναι ο Τζέφερσον - Όνομα-έκπληξη

Μία ανάσα από μεταγραφή οι "ασπρόμαυροι", θέμα χρόνου το deal.

ΠΑΟΚ: Ολοένα και εντείνεται η φημολογία που θέλει τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται μιαν ανάσα από μια ακόμη μεταγραφή. Οχι κεντρικού μέσου (του περίφημου «εξαριού» που αναζητά ο Αμπέλ Φερέιρα και φαβορί είναι πλέον ο Φίλιπ Μπράνταριτς), αλλά αριστερού μπακ. Φημολογία που αφενός συντηρείται από τα στελέχη των πρωταθλητών, αλλά και αφετέρου και οι Πορτογάλοι φροντίζουν να δίνουν και… υπόσταση διατηρώντας ψηλά το όνομα του Τζέφερσον.

Ο 31χονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είναι εκτός πλάνων στην Σπόρτινγκ, δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν (ούτε καν κάνει προπονήσεις στην προετοιμασία), έχοντας κάνει την καλύτερη χρονιά του στην Ευρώπη (βρίσκεται συνέχεια από το 2012, στη Λισαβόνα μετακόμισε το επόμενο καλοκαίρι) υπό τις οδηγίες του Φερέιρα, όταν, πριν δύο χρόνια, αγωνίστηκε δανεικός στην Μπράγκα όντας – τότε – αναντικατάστατος.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έχοντας την έγκριση του Φερέιρα και έχοντας συμφωνήσει με τον ίδιο τον Τζέφερσον έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Σπόρτινγκ (με την οποία έτσι κι αλλιώς υπήρχε πρόσφατος δίαυλος επικοινωνίας από την υπόθεση του Παλίνια, υπόθεση που δεν φαίνεται να προχώρησε και ούτε μοιάζει να προχωράει) προκειμένου να κάνει δικό του τον Τζέφερσον.

Φυσικά, ούτε λόγος για τις αρχικές απαιτήσεις των «λιονταριών» (ξεπερνούσαν τα 5 εκατ. ευρώ στο ξεκίνημα του καλοκαιριού), αφού φαίνεται πως έχουν συμβιβαστεί με κάτι πολύ λιγότερο.  Και αυτό το λιγότερο μπορεί να είναι ένα.. συμβολικό ποσό προκειμένου να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου.

Ανεξαρτήτως όμως από τη φημολογία που υπάρχει γύρω από τον Τζέφερσον, ο sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ για τη θέση του αριστερού μπακ είναι άλλος ποδοσφαιριστής. Και πιθανότατα αυτός με τον οποίο τη δεδομένη στιγμή οι διαπραγματεύσεις του «δικεφάλου» είναι πιο προχωρημένες. Όπως και να έχει, με τους πρωταθλητές να αναχωρούν αύριο για την Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους, το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να έχει άμεση, αμεσότατη εξέλιξη. Ισως να είναι και θέμα ωρών δηλαδή προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του εκλεκτού για το αριστερό άκρο της άμυνας του «δικεφάλου».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός: Στην Θεσσαλονίκη ξένος άσος για τον ΠΑΟΚ - Δεν τον θέλει ο Φερέιρα, τι θα γίνει! (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags