Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Φέγενορντ: 3-0 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-07-17 22:54:00

Άριστα... 10 για τον ΠΑΟ, τριάρα στη Φέγενορντ – Σούπερ στην επίθεση, θέλει δουλειά πίσω (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Άριστα... 10 για τον ΠΑΟ, τριάρα στη Φέγενορντ – Σούπερ στην επίθεση, θέλει δουλειά πίσω (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιοι ξεχώρισαν για το Τριφύλλι, πού χρειάζεται ενίσχυση.

Παναθηναϊκός – Φέγενορντ: Με το... δεξί ξεκίνησε στα φιλικά προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός, καθώς στο πρώτο του παιχνίδι στην Ολλανδία νίκησε με 3-0 την πιο έτοιμη Φέγενορντ.

Οι Πράσινοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου και αγωνίστηκε η θεωρητικά βασική ενδεκάδα, ενώ στο δεύτερο παρά την πίεση των Ολλανδών δεν δέχθηκε γκολ, με τον Κότσαρη να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις.

Το ίδιο βέβαια είχε συμβεί και στο πρώτο 45λεπτο με τον επίσης πολύ καλό Διούδη, καθώς ο ΠΑΟ είχε σημαντικά προβλήματα στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή, εκεί όμως όπου περιμένει άμεσα μεταγραφική ενίσχυση.

Επιθετικά πάντως το Τριφύλλι ήταν εξαιρετικό, είχε τρεξίματα και σωστή ανάπτυξη και βρήκε τρία γκολ, με τον Μακέντα στο 5’, τον Μπουζούκη στο 22’ και τον Βέργο στο 72’.

Έκπληξη με Χατζηθεοδωρίδη, προβλήματα στην άμυνα

Ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε με σύστημα 4-3-3 και στη ενδεκάδα ξεκίνησαν οι Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας.

Ο Παναθηναϊκός παρότι βρίσκεται μόλις τρεις μέρες στην Ολλανδία για την προετοιμασία του, μπήκε... φουριόζος στο γήπεδο και πιέζοντας ψηλά κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Ολλανδούς και να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με ένα πολύ ωραίο γκολ. Ο Χατζηθεοδωρίδης που ήταν εξαιρετικός ως δεξιός εξτρέμ, έβγαλε τη σέντρα, ο Χατζηγιοβάννης με τη μία γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Μακέντα από κοντά έγραψε το 1-0.

Οι Πράσινοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και παρά τα προβλήματα που είχαν στην ανάπτυξη στη μεσαία και στο κέντρο της άμυνας, κατάφεραν στο 22’ να βρουν και δεύτερο γκολ στην κόντρα. Ο Χατζηγιοβάνης έφυγε πολύ γρήγορα στην πλάτη της άμυνας, όμως το τελείωμά του δεν ήταν καλό, ο αντίπαλος πορτιέρε απέκρουσε, αλλά ο επερχόμενος Μπουζούκης με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του δευτέρου ημιχρόνου, παρότι η Φέγενορντ πίεσε και έφτιαξε φάσεις στο τελευταίο τέταρτο, ωστόσο ο Διούδης ήταν εξαιρετικός και όποτε χρειάστηκε... φώναξε παρών.

Στο δεύτερο ο Γιώργος Δώνης προχώρησε σε πολλές αλλαγές και η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλή. Οι Πράσινοι έδωσαν χώρους και έπαιξαν κυρίως αμυντικά, με συνέπεια να δεχθούν φάσεις, όμως ο Κότσαρης ήταν επίσης σε εξαιρετική βραδιά και... κατέβασε ρολά.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός παίζοντας με συγκεκριμένο πλάνο και παρά την κούραση και τις πολλές αλλαγές, κατάφερε να βρει και τρίτο γκολ στο 72’. Ο Εμμανουηλίδης έφυγε ωραία στην κόντρα, έδωσε έτοιμο γκολ στον Βέργο και ο επιθετικός του Τριφυλλιού πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Το επόμενο φιλικό για το «τριφύλλι» είναι σε τρεις μέρες με την Μπίρσχοτ.

Φέγενορντ: Βέρμεερ, Ζούστε, Μποτέγκιν, Βαν ντε Χέιντερ, Μαλάσια, Κέλι, Τόορνστρα, Κόκσου, Μπεργκούι, Βέντε, Χάνσον

Παναθηναϊκός: Διούδης (46' Κότσαρης), Γιόχανσον (46' Αλεξανδρόπουλος), Κολοβέτσιος (61΄Μαυρομμάτης), Πούγγουρας (75' Αποστολάκης), Ινσούα (75' Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (46' Θεοχάρης), Δώνης (61' Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (61' Αθανασακόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης (61' Καμπετσής), Μπουζούκης (46' Εμμανουηλίδης), Μακέντα (46' Βέργος)

Τα γκολ του Παναθηναϊκού:

 Δείτε το 1-0 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ.

Δείτε 2-0 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε το 3-0 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags