Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πού να μπει και ο Κολοβός - Πήραν... μεταγραφή Μακέντα, Διούδης - Έκπληξη με Χατζηθεοδωρίδη
| 2019-07-17 23:37:00

Πού να μπει και ο Κολοβός - Πήραν... μεταγραφή Μακέντα, Διούδης - Έκπληξη με Χατζηθεοδωρίδη

του Νίκου Στεργίου
Πού να μπει και ο Κολοβός - Πήραν... μεταγραφή Μακέντα, Διούδης - Έκπληξη με Χατζηθεοδωρίδη

Έβγαλαν "μάτια" οι Πράσινοι. Ποιοι έστειλαν μήνυμα; Πού έχει κενά;

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φιλικό κόντρα στην πιο έτοιμη Φέγενορντ και χωρίς τις μεταγραφές που περιμένει φέτος ο Γιώργος Δώνης και μάλιστα αρκετές εξ αυτών είναι σε προχωρημένο στάδιο, όπως για παράδειγμα των Κολοβού και Ζαχίντ.

Οι Πράσινοι έδειξαν να... πατάνε πάνω στην περσινή τους εξαιρετική εικόνα και όντας ένα καλοδουλεμένο σύνολο, χρειάστηκαν ελάχιστο χρόνο για να αποδώσουν. Ακόμα είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα και στο Τριφύλλι έχουν έναν περισσότερο από έναν μήνα για να δουλέψουν σκληρά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο από το πρώτο ματς φάνηκαν κάποια... πραγματάκια και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και εξελίξεις.

Για παράδειγμα, οι Φεντερίκο Μακέντα και Σωκράτης Διούδης έκαναν φοβερό ματς για όσο έπαιξαν και σίγουρα έστειλαν... μήνυμα στις ομάδες που ενδιαφέρονται να τους αποκτήσουν με μεταγραφή, πληρώνοντας ένα σημαντικό ποσό. Για τον Ιταλό φορ υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας, ενώ για τον Έλληνα γκολκίπερ τα σενάρια αναφέρουν πως βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών συλλόγων.



Από εκεί και πέρα βέβαια, η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του Χατζηθεοδωρίδη ως δεξιού εξτρέμ. Ο νεαρός που αποκτήθηκε ως αριστερό μπακ και έπαιξε πέρυσι ως αριστερό εξτρέμ, έπαιξε σε μία νέα θέση και η παρουσία ήταν εντυπωσιακή και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και εκεί. Μάλιστα, είχε συμμετοχή και στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, ενώ ταλαιπώρησε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα με τα τρεξίματα και τις σέντρες του.

Αυτά είναι τα θετικά για το Τριφύλλι, καθώς υπήρχαν και κάποια προβλήματα, κυρίως στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή, με τους παρτενέρ των Κολοβέτσιου και Κουρμπέλη, ωστόσο ο Δώνης περιμένει τουλάχιστον δύο παίκτες τις επόμενες ημέρες στην Ολλανδία, για να κλείσει τα κενά που υπάρχουν σε αυτές τις θέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πυρηνική βόμβα" Γιαννακόπουλου με συμπαίκτη του Λεμπρόν; - Θα... πέσει το ΟΑΚΑ με τον παικταρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags