Facebook Pixel Τον ποδοσφαιρικό του παράδεισο βρήκε στη Σουηδία ο Γιάννης Ανέστης
| 2019-07-18 13:37:00

Βρήκε τον παράδεισό του στη Σουηδία – Έλληνας στέλνει πρώην της Άρσεναλ στη χώρα μας!

Sportdog Team
Βρήκε τον παράδεισό του στη Σουηδία – Έλληνας στέλνει πρώην της Άρσεναλ στη χώρα μας!

Απολαμβάνει όπως πρέπει το ποδόσφαιρο.

Τον ποδοσφαιρικό του παράδεισο βρήκε στη Σουηδία και τη Γκέτεμποργκ ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του εκεί, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει συμπαίκτη του στην Ελλάδα λόγω καλής επικοινωνίας.

«Απολαμβάνω πολύ να είμαι εδώ, όπως και η σύζυγός μου. Έχω κάνει νέους φίλους, Έλληνες και Σουηδούς. Μου αρέσει πολύ η πόλη, όλα είναι υπέροχα. Έχουμε βρει ήδη δύο ελληνικά εστιατόρια και δύο καφετέριες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να συνεχίσω έτσι, να βοηθάω την ομάδα. Να δείξω τις ικανότητές μου και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει κάθε παιχνίδι», ανέφερε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του σουηδικού συλλόγου.

Μετά από έξι μήνες παρουσίας με τη φανέλα του συλλόγου, οι οπαδοί της Γκέτεμποργκ του έχουν δείξει μεγάλη συμπάθεια, με τον ίδιο να σχολιάζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι οπαδοί με στηρίζουν. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι, όπως έκαναν στο πρόσφατο παιχνίδι. Είναι ωραίο να τους έχουμε δίπλα μας, να μας βοηθούν. Είναι καλό για τους παίκτες και την ομάδα».

Όσο για το ποιος συμπαίκτης του θεωρεί που θα μπορούσε να παίξει στην Ελλάδα, σχολίασε: «Ο Κρίστοφερ Ντα Γκράσα, γιατί όταν ήταν στην Άρσεναλ συνεργάστηκε με τρεις Έλληνες και έμαθε πολλές ελληνικές λέξεις. Θα του είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags