Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κολοβός τριετίας
| 2019-07-18 16:14:00

Ανακοινώθηκε ο Κολοβός – Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Ανακοινώθηκε ο Κολοβός – Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό

Και επίσημα παίκτης του Τριφύλλιου ο 26χρονος εξτρέμ.

Παναθηναϊκός: Κολοβός τριετίας

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Δημήτρης Κολοβός. Ο 26χρονος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού. Ο διεθνής Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Δημήτρης Κολοβός γεννήθηκε στον Ωρωπό Αττικής στις 27 Απριλίου 1993. Εντάχθηκε στην ακαδημία του Πανιωνίου και στα 17 του έκανε ντεμπούτο στη Super League. Στα 20 χρόνια του πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό αλλά παρέμεινε δύο σεζόν δανεικός στον Πανιώνιο. Στον Πειραιά έπαιξε τη σεζόν 2015-16 και μετά δόθηκε δανεικός στη βελγική Μαλίν, η οποία τον απέκτησε μία χρονιά μετά. Το 2018 αρχικά δόθηκε δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 αποκτήθηκε από την Ομόνοια. Από την κυπριακή ομάδα έμεινε ελεύθερος προ ημερών, οπότε και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι μια τεράστια ομάδα. Θέλω πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Επειδή ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός θέλω να δείξω ότι μπορώ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο. Ευχαριστώ τον κύριο Νταμπίζα και τον κύριο Δώνη που με πίστεψαν και εγώ από τη μεριά μου νιώθω την ανάγκη να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που δέχομαι εδώ και δύο ημέρες», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Κολοβού μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags