Facebook Pixel Να τι ισχύει με τις προτάσεις σε Μακέντα στον Παναθηναϊκό
| 2019-07-19 10:00:00

Ποιος Κολοβός; Αυτός είναι το μεγάλο "μπαμ" - Στα πράσινα ο "φονιάς" - Το αποκάλυψε μόνος του!

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Κολοβός; Αυτός είναι το μεγάλο "μπαμ" - Στα πράσινα ο "φονιάς" - Το αποκάλυψε μόνος του!

Δεν υπάρχει το σενάριο. Τρελαμένος με τον Παναθηναϊκό.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα του καλοκαιριού προκειμένου να αρχίσουν να κουνιούνται τα… νερά στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Ο Κολοβός ανακοινώθηκε, και μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα, πετάνε σήμερα για την Ολλανδία, ο Γκάγιας Ζαχίντ αναμένεται και αυτός μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του δανεισμού του από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ όπως όλα δείχνουν στη «μάχη» των Σένκεφελντ και Νούνιες για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ο Πορτογάλος είναι αυτός που δείχνει να κερδίζει, χωρίς πάντως ακόμη να έχει επιτευχθεί συμφωνία με κανέναν από τους δύο.

Το σημαντικό ωστόσο που προέκυψε από την Ολλανδία έχει να κάνει με τον Φεντερίκο Μακέντα. Από ελληνικές πηγές έγινε λόγος για προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Ιταλός. Πρόταση από ομάδα της αραβικής χερσονήσου και άλλη από την Τουρκία. Για την πρώτη, σας ενημερώσαμε έγκαιρα στον sportdog πως ποτέ δεν πήρε επίσημη μορφή, ποτέ δεν κατατέθηκε. Απλώς, η ενημέρωση (στο… μιλητό) που έγινε στον Παναθηναϊκό ήταν για πρόθεση πρότασης που δεν θα ξεπερνούσε καν τις 500.000 ευρώ και απορρίφθηκε χωρίς παραπάνω συζήτηση.

Οσο για την προοπτική της Τουρκίας; Εδώ δεν υπάρχει ούτε καν το… μιλητό. Απολύτως τίποτα δεν γνωρίζει ούτε ο Ιταλός επιθετικός, ούτε και ο Παναθηναϊκός, καμία απολύτως ενημέρωση δεν υπάρχει ούτε καν για… υποψία ενδιαφέροντος από τουρκική ομάδα. Ετσι κι αλλιώς, αυτές που αναζητάνε επιθετικό στην Τουρκία είναι μετρημένες και, πρώτον, δεν μπορούν επ’ ουδενί να καλύψουν τις απαιτήσεις του «τριφυλλιού» και δεύτερον, δεν μπορούν να… δελεάσουν με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο τον ίδιο τον Ιταλό.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο μεγαλύτερος «φόβος» των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, μήπως δηλαδή ο Μακέντα, ο οποίος υπενθυμίζουμε ήταν μεταξύ των ποδοσφαιριστών του συλλόγου που έστειλαν εξώδικα προκειμένου να πληρωθούν τα (καθυστερημένα) δεδουλευμένα τους, δελεάζονταν από μια εξαιρετική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και εξωθούσε την κατάσταση στα άκρα, ζητώντας να αποχωρήσει.

Όπως φαίνεται όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σε δηλώσεις του στο trifilara.gr, ο Ιταλός επιθετικός ήταν σαφέστατος αναφορικά με το στάτους και το μέλλον του. Τόσο που δεν αφήνει περιθώριο… παρερμηνειών, ούτε και σεναριολογίας: «Το μέλλον μου είναι εδώ στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος που μένω εδώ γιατί γνωρίζω ότι έρχονται πολλά θετικά για έμενα. Νομίζω ότι θα είναι μια μεγάλη χρονιά», η χαρακτηριστική του δήλωση που προφανώς βάσει στοπ στην άκριτη και χωρίς βάση φημολογία των τελευταίων ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν το πιστεύει ούτε ο Δημήτρης - Παίκτης του ΠΑΟ δίνει μέρος του συμβολαίου του για το PAO Alive!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags