Facebook Pixel Να τι ισχύει με Ζαχίντ και Παναθηναϊκό
| 2019-07-20 12:20:00

Τα πάνω-κάτω στις μεταγραφές του ΠΑΟ – Στο… 50-50 ο «εκλεκτός», μοναδικό αυτό που έγινε με Κολοβό!

του Νίκου Στεργίου
Τα πάνω-κάτω στις μεταγραφές του ΠΑΟ – Στο… 50-50 ο «εκλεκτός», μοναδικό αυτό που έγινε με Κολοβό!

Τα χρήματα που δίνουν οι Πράσινοι και το… θρίλερ.

 

Η δημοσιοποίηση δεν φαίνεται να ταιριάζει στο φετινό καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το μόνο όνομα που δεν δημοσιοποιήθηκε και τελικά φόρεσε τα πράσινα ήταν αυτό του Δημήτρη Κολοβού. Όλα τα υπόλοιπα, είτε έχουν χαθεί για το «τριφύλλι», είτε εξελίσσονται σε σίριαλ. Με όχι και τόσο γούστο ομολογουμένως…

Την περασμένη Πέμπτη διέρρευσε προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ολλανδό στόπερ Σένκεβελντ. Έκτοτε, αυτός… αγνοείται, χωρίς καν να έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ ακόμη και αυτός που εμφανίστηκε ως εναλλακτική (ή συμπληρωματική) λύση, ο Πορτογάλος Νούνιες, μόνο τέτοιος δεν είναι.

Χωρίς να προχωρήσουμε πιο πίσω χρονικά (σε υποθέσεις, για παράδειγμα, Ρόμπερτς, Τουρέ, Κατελάρη, Ρομπέρζ κτλ), το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο Παναθηναϊκός, ύστερα από αδυναμία να καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ διαρρέει αρχικά πως αποσύρεται. Την ίδια στιγμή όμως, κυκλοφορούν σενάρια – που δεν διαψεύδονται – πως οι «πράσινοι» έχουν αυξήσει την προσφορά τους για τον Νορβηγό μέσο. Η επικοινωνιακή απάντηση του συλλόγου ήταν μια διαρροή με την οποία ξεκαθάριζε πως δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από 200.000 ευρώ.

Την ίδια μέρα κιόλας όμως, αναπτύσσεται φημολογία στην Κύπρο, πως οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία εξαιτίας της… αύξησης της προσφοράς του Παναθηναϊκού και της δεδομένης επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να έρθει στην Αθήνα. Μάλιστα, το προηγούμενο διήμερο αυτή η φημολογία παίρνει διαστάσεις… βεβαιότητας – χωρίς πάντα να  υπάρχει η παραμικρή διάψευση, ίσα ίσα… - με τον Παναθηναϊκό να φέρεται να έχει φτάσει την προσφορά του στις 300.000 ευρώ (κατ’ άλλους ακόμη περισσότερα) και τον Ζαχίντ να – εμφανίζεται πως – έρχεται στην Αθήνα ως το Σάββατο. 

Σήμερα είναι Σάββατο, και ο Νορβηγός δεν είναι πουθενά. Όχι μόνο αυτό μάλιστα, αφού πάλι σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την Κύπρο, υπάρχει σοβαρό πισωγύρισμα στο deal, το οποίο και αποδίδεται αφενός στις εγγυήσεις που ζητάει ο Ζαχίντ και αφετέρου στα χρήματα που ζητάει ως προκαταβολή (παρότι νωρίτερα εμφανίζονταν να ρίχνει τις απαιτήσεις του για να προχωρήσει ο δανεισμός). 

Και έτσι, από εκεί που πριν ελάχιστες ώρες η συμφωνία έμοιαζε δεδομένη, πλέον εκτιμάται στο 50-50. Και που είστε ακόμη…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags