Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι γκολκίπερ που αξίζουν, η... λύσσα του Βέργου και το νέο «πουλέν» του Δώνη – Τον... τσεκάρει η Σίτι!
| 2019-07-20 20:15:00

Η σχολή των γκολκίπερ, η... λύσσα του Βέργου και το νέο "πουλέν" του Δώνη – Τον... τσεκάρει η Σίτι!

του Νίκου Στεργίου
Η σχολή των γκολκίπερ, η... λύσσα του Βέργου και το νέο "πουλέν" του Δώνη – Τον... τσεκάρει η Σίτι!

Η έκπληξη με τον 18χρονο που ξεχωρίζει στην προετοιμασία.

Παναθηναϊκός: Απότομη, αλλά λογική ήταν η... προσγείωση του Παναθηναϊκού, καθώς μετά την πρώτη του φιλική νίκη με 3-0 κόντρα στη Φέγενορντ, ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου η ήττα από την Μπίρσχοτ με 2-1, σε ένα ματς βέβαια που έπαιξαν πάρα πολλοί νεαροί.

Οι Πράσινοι δεν ήταν καλοί, κάτι που παραδέχθηκε μετά το φινάλε της αναμέτρησης και ο εμφανώς προβληματισμένος Γιώργος Δώνης, ο οποίος όμως αναγνώρισε αρκετά... ελαφρυντικά στους ποδοσφαιριστές του, αν και τόνισε πως θα ήθελε περισσότερα, τα οποία περιμένει βέβαια να δει στο δυνατό φιλικό της Δευτέρας κόντρα στον Άγιαξ.

Οι μόνοι που ξεχώρισαν στο συγκεκριμένο ματς, ήταν οι δύο τερματοφύλακες που... μπήκαν άνετα στα γάντια του Διούδη, καθώς τόσο ο Κότσαρης στο πρώτο ημίχρονο όσο και ο Χριστογεώργος στο δεύτερο είχαν κάποιες καλές επεμβάσεις και σωστές τοποθετήσεις και έστειλαν μήνυμα πως αξίζουν να βρίσκονται πίσω από τον έμπειρο πορτιέρε.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα κρατάμε και το γκολ του Βέργου, για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό, ο οποίος χωρίς να εντυπωσιάσει με την παρουσία του, βρήκε δίχτυα και... φώναξε παρών. Ο Έλληνας φορ γνωρίζει καλά πω ξεκινάει τουλάχιστον ως δεύτερος και ίσως και τρίτος εάν έρθει κι άλλος παίκτης άμεσα για την επίθεση, όμως είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι αξίζει να πάρει την ευκαιρία του τη φετινή σεζόν.



Τέλος, ίσως ο μοναδικός που ξεχώρισε από τους νεαρούς ήταν ο δεξιός οπισθοφύλακας Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το νεαρό της ηλικίας του (γεννηθείς στις 12/9/2001), έδειξε καλά στοιχεία. Με ύψος 1.81μ. και βάρος 73κ., ο νεαρός μπακ είχε καταγράψει πέρυσι σπουδαίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League Κ19 και για αυτό ο Δώνης τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα και τον πήρε μαζί του στην προετοιμασία,

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες υπήρχαν δημοσιεύματα για τον μικρό πως παρότι δεν έχει παίξει ακόμα σε υψηλό επίπεδο, στο εξωτερικό έχουν ξεχωρίσει το ταλέντο του και μάλιστα άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι είχαν σημειώσει το όνομά τους στη σχετική λίστα τους, ώστε να τον έχουν στα υπόψιν τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τεχνίτης και αλεπού ο Ζαχίντ - Γι’ αυτό τον... έκοψε ο Πεπ" - Γιατί τον είπε πιτσαδόρο ο Δώνης

 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags