Facebook Pixel "Καψούρα" του Μαρτίνς ο Αβραάμ - Του δίνει φανέλα βασικού
| 2019-07-21 10:15:00

Είναι η "καψούρα" του Μαρτίνς - Του δίνει φανέλα βασικού - Ήταν.... ξεγραμμένος - Δεν το βρίσκεις!

του Παναγιώτη Νικολάου
Είναι η "καψούρα" του Μαρτίνς - Του δίνει φανέλα βασικού - Ήταν.... ξεγραμμένος - Δεν το βρίσκεις!

Ποιος έχει ξετρελάνει τον Πορτογάλο; Θα μείνεις... κάγκελο.

Εξαιρετικά ήταν τα δείγματα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε με τη Νότιγχαμ, εν όψει των ευρωπαϊκών αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχαν και τα τρία γκολ κόντρα στην αγγλική ομάδα, η οποία δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια αντίδραση και να μειώσει το σκορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε ορισμένα πολύ σημαντικά συμπεράσματα από το εν λόγω φιλικό και φυσικά έχει στο μυαλό του μια πρώτης τάξεως εικόνα για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στον πρώτο αγώνα με τους Τσέχους για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.



Ένας από τους παίκτες που φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού είναι η "παλιοσειρά" της ομάδας, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, δείχνει σε τρομερή φόρμα κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από την εικόνα του κόντρα στη Φόρεστ.

Το γεγονός και μόνο ότι αγωνίστηκε για ένα ολόκληρο 90λεπτο δείχνει πως ο Μαρτίνς του έχει "τυφλή" εμπιστοσύνη και φαίνεται πως θα είναι στα βασικά του πλάνα όχι μόνο για τα ευρωπαϊκά ματς, αλλά και εν όψει του πρωταθλήματος, που ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα από τώρα.



Ο 49χρονος τεχνικός των Πειραιωτών έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που κινείται μέσα στο γήπεδο ο Έλληνας στόπερ, αφού με την εμπειρία του μπορεί να ελέγξει την αμυντική γραμμή, αλλά και να βγάλει με ασφάλεια την μπάλα από την άμυνα, έχοντας σχεδόν πάντα σωστές τοποθετήσεις.

Επίσης, η παρουσία του στα αποδυτήρια μοιάζει σημαντική, καθώς πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει τα κατατόπια στον Ολυμπιακό και δίνει συνεχώς συμβουλές και κατευθύνσεις στους νεότερους ποδοσφαιριστές, κάτι που έχει κάνει τον Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τον 34χρονο άσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα για όλα ο Ολυμπιακός - Νέα σενάρια για πρόταση στον παικταρά - Θα δεσπόζει στη μεσαία γραμμή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags