Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τοροσίδης και Παπαδόπουλος λειτουργούν ως συνεργάτες του Μαρτίνς στα αποδυτήρια
| 2019-07-21 23:10:00

"Τραβάει τα μαλλιά" του ο Μαρτίνς - Τι έκαναν Τοροσίδης και Αβραάμ - Δικαίωση Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τραβάει τα μαλλιά" του ο Μαρτίνς - Τι έκαναν Τοροσίδης και Αβραάμ - Δικαίωση Μαρινάκη

Αυτοί κάνουν... κουμάντο. Φοβερά πράγματα στα αποδυτήρια!

Ολυμπιακός: Ουδεμία σχέση έχει το φετινό καλοκαίρι του Ολυμπιακού με το περσινό, όπου ο Πέδρο Μαρτίνς... νέος και αυτός τότε στο λιμάνι, προσπαθούσε να φτιάξει μία καινούρια ομάδα με πάρα πολλούς νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Τα δεδομένα φέτος είναι διαφορετικά, η διοίκηση κράτησε τον περσινό κορμό και ο Πορτογάλος κόουτς προσπαθεί να ενσωματώσει στο ρόστερ τις μεταγραφικές προσθήκες.

Φυσικά, ούτε αυτό είναι κάτι εύκολο ούτε συμβαίνει από τη μία μέρα στην άλλη και γι' αυτό οι Πειραιώτες θα χρειαστούν χρόνο, ώστε να παρουσιαστούν στο 100% και να αποδώσουν στο χορτάρι το ποδόσφαιρο που μπορούν να παίξουν βάσει της ποιότητάς τους.

Ο Μαρτίνς λοιπόν, τόσο στην προετοιμασία όσο και καθημερινά πλέον στις προπονήσεις στου Ρέντη, δουλεύει πάνω σε αυτό το κομμάτι και προσπαθεί να δέσει το νέο σύνολο που έχει στα χέρια του, παρότι ο τραυματισμός του αρχηγού και ηγέτη αυτής της ομάδας, Κώστα Φορτούνη, έκανε ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή του.



Ο Πορτογάλος πάντως έχει και... βοηθούς, καθώς υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην "υποδοχή" των νέων παικτών στον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα στο κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα.

Πρόκειται για τους δύο πιο παλιούς Έλληνες, τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, οι οποίοι λειτουργούν και ως... συνεργάτες του προπονητή καθημερινά και άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, αναφέρουν πως η βοήθειά τους είναι ανεκτίμητη.

Ο Έλληνας στόπερ είναι πιο ήρεμος και μιλάει λιγότερο σε σχέση με τον "Τόρο", ωστόσο και οι δύο προσπαθούν καθημερινά να εξηγήσουν στους νεότερους αλλά και στους καινούριους, τι σημαίνει ο Ολυμπιακός και ποιες οι απαιτήσεις του κόσμου και της διοίκησης.

Γι’ αυτό λοιπόν και δεν είναι παράλογο, που παρά την ηλικία τους, τόσο ο Μαρινάκης όσο και ο Μαρτίνς, ήθελαν και τους δύο παίκτες να παραμείνουν στο λιμάνι, καθώς προσφέρουν πάρα πολλά στον σύλλογο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση έκπληξη από τον Ολυμπιακό - "Σκάει" πρόταση για ξένο άσο - Θα πει "οκ" ο Μαρτίνς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags