Facebook Pixel Άγιαξ - ΟΦΗ 6-2 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-07-22 18:10:00

Σκληρό μάθημα για τον ΟΦΗ - "Έφαγε" έξι γκολ από τα δεύτερα του Άγιαξ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σκληρό μάθημα για τον ΟΦΗ - "Έφαγε" έξι γκολ από τα δεύτερα του Άγιαξ (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαριά ήττα των Κρητικών με 6-2.

Η απόσταση ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι χαώδης, ο Άγιαξ έφτασε ένα βήμα από τον τελικό του Champions League και ο ΟΦΗ σώθηκε in extremis στα μπαράζ παραμονής με τον Πλατανιά.

Οι Κρητικοί ζύγισαν τις δυνάμεις του απέναντι στα δεύτερα του Αίαντα και για μία ώρα κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τους Ολλανδούς, με το 6-2 να διαμορφώνεται στο τελευταίο ημίωρο της φιλικής αναμέτρησης.

Ο Χούντελααρ έβαλε τον Άγιαξ μπροστά στο σκορ στο 5ο λεπτό, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Λισάντρο Σεμέδο ισοφάρισε για τον ΟΦΗ. Οι Ολλανδοί πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Ντε Βιτ (26’), όμως η ομάδα του Γιώργου Σίμου ισοφάρισε εκ νέου με τον Τσιλιανίδη (59’).

Το τελευταίο ημίωρο ήταν εφιαλτικό για τον ΟΦΗ, που ένεκα και των πολλών αλλαγών έχασε τον προσανατολισμό του στο γήπεδο. Δύο γρήγορα γκολ από Πιέρι (60’) και Χούντελααρ (62’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-2, ενώ ο Άγιαξ που δεν έκοψε καθόλου ρυθμό έφτασε στο τελικό 6-2 με τους Ντε Βιτ (69’) και Σούνε (80’).

ΟΦΗ: Σωτηρίου (74’ Δερμιτζάκης), Μπράουν (33’ Μαρινάκης), Κοροβέσης, Νάστος, Γιαννούλης (77’ Σουρνάκης), Σακόρ (77’ Περδίκης), Μεγιάδο, Ναμπί (60’ Φερέιρα), Σεμέντο, Τσιλιανίδης (60’ Νέιρα(, Σάσι (60’ Μάνος).

Άγιαξ: Κοτάρσκι, Τζ.Τόμπερ (27’ Κ. Τίμπερ), Μαγκαγιάν, Μπότμαν, Πιέριε, Σούνε (82’ Περέιρα), Εκέλενκαμπ (36’ Σίεμ Ντε Γιονγκ - 67’ Τέιλορ), Λαμπιάντ, Ντε Βιτ, Λανγκ, Χούντελααρ.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags