Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη Μαρτίνς για τον αντι-Φορτούνη, "κλειστά χαρτιά" για την 11αδα με Πλζεν
Ποδόσφαιρο
| 2019-07-22 20:32:00

Αποκάλυψη Μαρτίνς για τον αντι-Φορτούνη, "κλειστά χαρτιά" για την 11αδα με Πλζεν

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μαρτίνς για τον αντι-Φορτούνη, "κλειστά χαρτιά" για την 11αδα με Πλζεν

Τι είπε για το ματς με την Πλζεν και γιατί πρέπει να παίζει Champions League o Ολυμπιακός.

Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Την αναγκαιότητα να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Βικτόρια Πλζεν, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική κατάσταση των Πειραιωτών όσο και στον παίκτη που θα καλύψει το κενό του τραυματία Φορτούνη.

Αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε:

«Είμαστε πολύ καλά. Πρόκειται για τέσσερις εβδομάδες πολύ σκληρές, με εντατική δουλειά. Βλέπω τους παίκτες μου, οι οποίοι είναι γεμάτοι κίνητρο, διάθεση και θέληση. Δουλεύουμε δύο εβδομάδες γι’ αυτό το παιχνίδι και είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Για τον αντίπαλό μας, τι μπορούμε να πούμε; Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πανέτοιμοι γι’ αυτούς τους αγώνες».

Για να συνεχίσει μιλώντας:

Για τον καταρτισμό της 11άδας: «Δεν πρόκειται να σας πω λεπτομέρειες για την 11άδα που θα παρατάξω αύριο στο παιχνίδι. Ωστόσο, όσοι παρακολουθείτε από πέρσι τον Ολυμπιακό ξέρετε ότι δεν αλλάζουμε τη φιλοσοφία μας και το μοντέλου παιχνιδιού μας. Σίγουρα, υπάρχουν διαφορετικές στρατηγικές ανάλογα με τα στοιχεία και τις αδυναμίες του αντιπάλου, αλλά σε γενικές γραμμές εμείς δεν θα αλλάζουμε τη φιλοσοφία μας. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε μελετήσει πολύ καλά την Βικτόρια Πλζεν. Είναι μια ομάδα που έχει πολλά κοινά με εμάς. Είναι ποιοτική και είναι πρωταγωνίστρια στη χώρα της. Εχει επίσης πολλές ομοιότητες με εμάς στη φιλοσοφία και το μοντέλο παιχνιδιού της. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Όπως προείπα, δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω τα σχέδιά μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε τις τελευταίες πέντε εβδομάδες και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν εχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του σε αντίθεση με την Βικτόρια Πλζεν: «Σίγουρα είναι πολύ καλό για τις ομάδες να έχουν στα πόδια τους επίσημα παιχνίδια. Εμείς, όμως, δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Εχει ξεκάθαρη στρατηγική και πρέπει να τη δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, θα παίξουμε μπροστά σε 500 φιλάθλους μας, που θα ταξιδέψουν εδώ για να μας στηρίξουν. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και να δείξουμε τα στοιχεία που βγάλαμε στα τελευταία φιλικά. Είναι δύο ομάδες που είναι πρωταγωνίστριες και τους αρέσει το καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Είμαστε πανέτοιμοι να δείξουμε τα στοιχεία που δείξαμε στα τελευταία ματς και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για αν είναι προσωπικός του στόχο η επιστροφή του Ολυμπιακού στο Champions League: «Χωρίς καμία αμφιβολία. Όχι μόνο για το πρεστίζ της ομάδας, αλλά για πολλούς λόγους πρέπει να επιστρέψουμε στο Champions League. Είναι ένας ξεκάθαρος στόχος και πρέπει να τον εκπληρώσουμε. Είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία βρίσκονται οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να την επαναφέρουμε στους ομίλους του Champions League. Ο αντίπαλός μας, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα που θα είναι καλύτερη στα επόμενα δύο ματς θα διεκδικήσει τη θέση της στους ομίλους του Champions League. Είναι σημαντικό να μπούμε στους ομίλους. Για τον σύλλογο και για τον κόσμο μας. Είναι ένας στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή. Επίσης, θέλουμε την πρόκριση για την Ελλάδα, προκειμένου να μαζέψει βαθμούς και να βελτιώσει τη θέση της στην UEFA. Είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος, που θα προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε. Είναι επίσης σημαντικό να περάσουμε και για τα οικονομικά του συλλόγου. Θα προσπαθήσουμε με όλη μας τη δύναμη για να γυρίσουμε στους ομίλους του Champions League.

Για τον Φορτούνη: «Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό ο Φορτούνης. Ωστόσο, έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν το κενό του. Ένας είναι ο Βαλμπουενά. Ένας είναι ο Μπρούνο, αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις, τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Θα το δείτε αύριο ποιον θα χρησιμοποιήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags