Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Άντερσον Εσίτι εν δράσει (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-07-22 23:50:00

Γι΄ αυτό τον διάλεξε ο Φερέιρα - "Βράχος" στο κέντρο του ΠΑΟΚ - Τόσα "σκάει" ο Σαββίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γι΄ αυτό τον διάλεξε ο Φερέιρα - "Βράχος" στο κέντρο του ΠΑΟΚ - Τόσα "σκάει" ο Σαββίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο Άντερσον Εσίτι!

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος δείχνει να αφήνει στην άκρη τη δύσκολη υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Άντερσον Εσίτι.

Πρόκειται για υψηλόσωμο (1.89 μ.) Νιγηριανό μέσο, ο οποίος διακρίνεται για την εντυπωσιακή σωματοδομή και το δυναμικό παιχνίδι του στον άξονα. Είναι εξαιρετικός στο κράτημα της μπάλας και στην ακρίβεια των μεταβιβάσεών του ενώ θεωρείται ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι.

Ο 25χρονος άσος είναι "καθαρόαιμος" αμυντικός κια δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην παρουσία του στη Γάνδη (από το 2016), αλλά και στις πορτογαλικές Λεϊσόες και Εστορίλ, δεν κατέγραψε κάποιο γκολ ή ασίστ.

Αποτελεί, όμως, ένα εξαιρετικό εργαλείο στο μεσοαμυντικό κομμάτι, έχοντας κερδίσει το παρατσούκλι "βράχος" στο Βέλγιο.

Ο Εσίτι είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας.

Σύμφωνα με τον έγκυρο σε θέματα μεταγραφών δημοσιογράφο, Αντώνη Οικονομίδη, η πρόταση του ΠΑΟΚ στη Γάνδη για τον Εσίτι ανέρχεται στα 3.5 εκατομμύρια, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη στην ομάδα του Βελγίου είναι 300.000 ευρώ ετησίως.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άποψη που θα συζητηθεί: Ποια ατυχία; Ευλογία η κλήρωση με Άγιαξ - "Να μας κάτσει καφενείο για να..."

Δείτε τον Άντερσον Εσίτι εν δράσει:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags