Facebook Pixel ΑΕΚ - Λούκας Μπογέ:
| 2019-07-23 13:30:00

Παρακαλάει Αργεντινός παιχταράς για ΑΕΚ! Έρχεται μόνο τσάμπα - Μαθήματα marketing από Τίγρη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παρακαλάει Αργεντινός παιχταράς για ΑΕΚ! Έρχεται μόνο τσάμπα - Μαθήματα marketing από Τίγρη

Η Ένωση τον περιμένει να πέσει σαν ώριμο φρούτο!

ΑΕΚ - Λούκας Μπογέ: Το… άνοιγμα έγινε από τον ίδιο τον Λούκας Μπογέ. Όχι από  την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν αυτός που χτύπησε την πόρτα της Ενωσης, ζητώντας να δει αν και εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις νέας συνεργασίας. Προοπτική, που προφανώς δεν αφήνει αδιάφορους τους «κιτρινόμαυρους». Η ποιότητα του Μπογέ, δεδομένη, παρότι δεν φάνηκε ιδιαίτερα πέρυσι και σίγουρα όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, η ευχέρεια του να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και ως περιφερειακός επιθετικός, ταιριάζει γάντι στο στιλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Με την ΑΕΚ όμως ουσιαστικά να έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της και να ψάχνει μόνο να βάλει τις τελευταίες πινελιές (ένας στόπερ ακόμη δηλαδή), η στάση της απέναντι στον Μπογέ είναι σαφής και ξεκάθαρη. Δεν πρόκειται δηλαδή να πληρωθεί ούτε ένα ευρώ στην Τορίνο, στην οποία και ανήκει ο ποδοσφαιριστής, αλλά δεν υπολογίζεται, όντας ουσιαστικά εκτός πλάνων.  Οπότε, το… μπαλάκι έχει περάσει αποκλειστικά στα πόδια του Αργεντινού, ο οποίος γνωρίζει πως η ΑΕΚ θα ενδιαφερθεί σοβαρά μόνο στην περίπτωση που αυτός και μόνο καταφέρει να λύσει το συμβόλαιο του με τον ιταλικό σύλλογο και συζητήσει, ως ελεύθερος πια, με την Ενωση.

Σε οποιοδήποτε διαφορετικό σενάριο, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί. Και με προφανή σύμμαχο την διαφαινόμενη πρόθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή (αυτός ήταν άλλωστε που έκανε όπως είπαμε το «άνοιγμα»), αλλά και τον χρόνο, αφού δεν υπάρχει καμία άμεση ανάγκη για ενίσχυση στη θέση που προορίζεται ο Λούκας Μπογέ, θα περιμένει – όπως τονίζεται και στη σημερινή «ΩΡΑ» - όσο χρειαστεί την έκβαση των διαπραγματεύσεων της πλευράς Μπογέ με την Τορίνο, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του, το οποίο και ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα γίνει "κόλαση" στον ΠΑΟ - Αυτή είναι η άποψη Πεδουλάκη για Τζόνσον - Τι λέει για Φριντέτ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags