Facebook Pixel Πλζεν - Ολυμπιακός: "Δεν δέχθηκαμε φάση από την εξαιρετική επίθεση του Ολυμπιακού - Δύσκολα στην Ελλάδα, αλλά..."
| 2019-07-23 23:45:00

"Δεν δέχθηκαμε φάση από την εξαιρετική επίθεση του Ολυμπιακού - Δύσκολα στην Ελλάδα, αλλά..."

Sportdog Team
"Δεν δέχθηκαμε φάση από την εξαιρετική επίθεση του Ολυμπιακού - Δύσκολα στην Ελλάδα, αλλά..."

Τι είπε ο κόουτς της Πλζεν μετά το 0-0 με τους Πειραιώτες.

Πλζεν - Ολυμπιακός: Ο Πάβελ Βρμπα δήλωσε ικανοποιημένος από το ότι η ομάδα του κράτησε μια εξαιρετική επιθετική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός χωρίς καν να κάνει ευκαιρία σε ένα 90λεπτο και σημείωσε ότι η Πλζεν έχει πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης με ένα γκολ στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο τεχνικός της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα, μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό: «Το ότι παίζαμε στην έδρα μας και δεν δεχθήκαμε γκολ είναι το πιο θετικό από αυτό το παιχνίδι γιατί η ρεβάνς στην Ελλάδα θα είναι πολύ δύσκολη. Αν όμως σκοράρουμε εκεί θα έχουμε σπουδαίες ελπίδες για πρόκριση. Όπως αποδείχθηκε σήμερα, αμυνθήκαμε με σοβαρότητα και δεν δώσαμε καν το δικαίωμα για ευκαιρία σε μια εξαιρετική επίθεση».

Από την πλευρά του, ο αριστερός εξτρέμ της Πλζεν, Γιαν Κόπιτς, σημείωσε: «Η εικόνα και η εξέλιξη του αγώνα υποδεικνύει ότι θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερο αποτέλεσμα, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν είχαμε καλές ευκαιρίες. Τώρα, στην έδρα του, ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερος και πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς αυτό».

Αντίστοιχα, ο αμυντικός των Τσέχων, Άνταμ Χλούσεκ, τόνισε: «Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Εκτός από κάποιες μικροευκαιρίες του Ολυμπιακού, αμυνθήκαμε πολύ αποτελεσματικά σήμερα. Ένα γκολ στην Ελλάδα θα είναι πολύτιμο και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags