25/07/19 - 15:14

Την πάτησες μεγάλε; Έφαγε "πόρτα" από Πόρτο και ψάχνεται ο Κοεντράο - Απίθανη δήλωση

Sportdog Team
Την πάτησες μεγάλε; Έφαγε "πόρτα" από Πόρτο και ψάχνεται ο Κοεντράο - Απίθανη δήλωση
3.656views

Δεν του άρεσε ο ΠΑΟΚ...

ΠΑΟΚ - Φάμπιορ Κοεντράο: Θέση μέσω facebook πήρε ο Κοεντράο σχετικά με το μέλλον του και τα μεταγραφικά σενάρια, στα οποία αποτελεί σημείο αναφοράς το τελευταίο διάστημα.

Όπως είναι γνωστό, ο Φάμπιο Κοεντράο είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ, ενώ βρέθηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κοντά στην Πόρτο, χωρίς όμως να υπάρξει τελικά συμφωνία.

Ο Πορτογάλος άσος υποστήριξε ότι ακόμα δεν ξέρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό «σταθμό» του. Στο μήνυμά του σημειώνει πως:

«Μετά τις ειδήσεις, τα πολλά σχόλια και τις ανακοινώσεις που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την πιθανή μεταγραφή μου στην Πόρτο και προκειμένου να διασαφηνίσω και να τερματίσω τις εικασίες που αποσκοπούν στην αποδυνάμωση του καλού μου ονόματος, διευκρινίζω τα εξής : Τους τελευταίους μήνες έχω έρθει σε επαφή με διάφορους συλλόγους, καθώς και μέσω των μάνατζερ μου, σχετικά με την δυνατότητα να συνεχίσω την καριέρα μου να υπηρετήσω διάφορα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ.

Δεν έλαβα ποτέ άμεσα ή έμμεσα οποιαδήποτε πρόταση από την Πόρτο (η οποία προφανώς θα με έκανε περήφανο) παρόλο που εγώ και ο ατζέντης μου είχα επαφές με άλλους μάνατζερ που δήλωσαν ένα φερόμενο ενδιαφέρον, το οποίο στην πραγματικότητα δεν επισημοποιήθηκε ποτέ. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου καριέρας, έδωσα τα πάντα για τις ομάδες που αγωνίστηκα. Αυτή είναι η στάση ζωής μου, έτσι έμαθα το ποδόσφαιρο και αυτός τρόπος ύπαρξης μου. Δεν είμαι υποκριτής και γνωρίζω ότι δεν είμαι άνθρωπος των συμβιβασμών.

Είμαι έτσι και στην προσωπική μου ζωή, το ίδιο όπως και ως ποδοσφαιριστής και ξέρω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη μου κληρονομιά που μπορώ να αφήσω στην οικογένεια, στους φίλους και στους οπαδούς. Δεν γνωρίζω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά είμαι βέβαιος ότι όποια ομάδα και αν αντιπροσωπεύω, θα είμαι γνήσιος και θα τα δώσω όλα για να πετύχω τους στόχους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ