Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το deal των 15+ εκατ. και ο... persona non grata σου Ρέντη – Τους "έκλεψε" την ταλεντάρα του ΠΑΟ!
| 2019-07-25 19:22:00

Το deal των 15+ εκατ. και ο... persona non grata στου Ρέντη – Τους "έκλεψε" την ταλεντάρα του ΠΑΟ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το deal των 15+ εκατ. και ο... persona non grata στου Ρέντη – Τους "έκλεψε" την ταλεντάρα του ΠΑΟ!

Τρομερό παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παραμονή Παρασκευής. Της μέρας δηλαδή που στο ξεκίνημα της εβδομάδας είχε οριοθετηθεί βάσει δημοσιευμάτων ως η d-day της κατάθεσης πρότασης της Βέρντερ Βρέμης για τον Παπέ Σισέ. Γράφτηκε μάλιστα, πως την προσφορά την ενορχηστρώνει ο μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, Ελληνας ατζέντης, Κωνσταντίνος Φάρρας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μπορούμε να… προεξοφλήσουμε για την κατάληξη της, αφού στον Ολυμπιακό «βράζουν» κατά του Φάρρα από τότε που τον θεώρησαν υπεύθυνο για το… ξεμυάλισμα του Αργύρη Καμπετσή, τη φυγή του από τις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων» και την μετακόμιση του στην Ντόρτμουντ (ενώ του χρέωσαν και μερίδιο της απώλειας του Μαυροπάνου).

Όπως και να ‘χει, πάντα τις σχέσεις τις φτιάχνουν (ή τις χαλάνε) τα χρήματα. Και προφανώς μια πρόταση που θα έχει… πολλά απ’ αυτά και θα πλησιάζει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ίσως αλλάξει (συνολικά) τα δεδομένα. Αυτά πάντως, αναφορικά με την πώληση του Αφρικανού στόπερ, χρονικά, δεν έχουν αλλάξει. Ο,τι είναι να γίνει, λογικά, θα γίνει μετά τη ρεβάνς με την Πλζεν.

Αυτό που έχει αλλάξει είναι η στάση της Γουλβς. Από χτες, στην Αγγλία (έστω και αφερέγγυα sites) γράφουν πως οι «λύκοι» κέρδισαν την Αρσεναλ για τον Σισέ (εδώ καταλαβαίνει κανείς την αφερεγγυότητα, αφού θέμα Αρσεναλ και Σισέ δεν υπήρξε παρά μόνο στη φαντασία των όσων των δημοσίευσαν) και πως επειδή ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιήθηκε από την πρώτη πρόταση, ύψους 11 εκατ. ευρώ, θα βελτιώσουν σημαντικά την επόμενη. 

Η φημολογία μάλιστα θέλει τον αγγλικό σύλλογο να ξεπερνάει ακόμη και τα 20 εκατ. ευρώ. Κάτι που με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά. Τα δεδομένα για τον Σισέ, τα έχουμε αναλύσει από καιρό στον sportdog. Αρέσει σε πολλές αγγλικές ομάδες, αλλά τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός έστω για να κάτσει στο τραπέζι (+15 εκατ. ευρώ) αξιολογούνται ως παρά πολλά.

Η ομάδα που θα μπορούσε και λόγω ανάγκης (θέλει στόπερ), αλλά και λόγω της διασύνδεσης που υπάρχει με τον περίφημο Πορτογάλο ατζέντη, Ζόρζε Μέντες (ο οποίος λύνει και δένει στη Γουλβς, ουσιαστικά δικό του δημιούργημα είναι), να ανέβει σε ένα ποσό που τουλάχιστον θα δελέαζε (για αρχή) τον Ολυμπιακό, είναι η Γουλβς. Και αυτό ναι, είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο. Αν και, για την ιστορία, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως από την Αγγλία, οι «λύκοι» δεν είναι οι μόνοι που έχουν τον Σισέ στη λίστα τους.

Και πλέον, αξιοποιώντας το ενδιαφέρον της Γουλβς, περιμένουν να δουν αν σε  μια κούρσα (όπως όλα δείχνουν) ενός αλόγου,  μπουν και άλλα, κάτι που προφανώς θα βοηθήσει στην αύξηση των προσφορών για τον Σενεγαλέζο στόπερ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε "βόμβα" - Δεν μαζεύεται - Σε απόγνωση με Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags