Facebook Pixel Μιγκέλ Καρντόσο - Χρήστος Αλμπάνης: Η πρώτη "ρουκέτα" Καρντόσο - "Τελειώνει" Έλληνας άσο από την ΑΕΚ – Θα μείνει μόνο αν "φάει" τον...
| 2019-07-26 20:18:00

Η πρώτη "ρουκέτα" Καρντόσο - "Τελειώνει" Έλληνας άσο από την ΑΕΚ – Θα μείνει μόνο αν "φάει" τον...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η πρώτη "ρουκέτα" Καρντόσο - "Τελειώνει" Έλληνας άσο από την ΑΕΚ – Θα μείνει μόνο αν "φάει" τον...

Σκάει άμεσα κι άλλη μεταγραφή εκτός από του στόπερ.

Μιγκέλ Καρντόσο - Χρήστος Αλμπάνης: Η ΑΕΚ απέκτησε τον διακαή πόθο της για τις θέσεις των εξτρέμ, Ντανιέλε Βέρντε, ωστόσο ακούγεται έντονα ότι η Ένωση θα κινηθεί για ακόμα έναν ακραίο.

Το γεγονός αυτό κάνει… δύσκολη τη ζωή των μεσοεπιθετικών της ομάδας, καθώς ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Ήδη έχει αρχίσει να αναπτύσσεται έντονη φημολογία, που θέλει την Ένωση να «θυσιάζει» τον Χρήστο Αλμπάνη, παραχωρώντας τον δανεικό!

Ο 25χρονος άσος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, αφού τραυματίστηκε ξανά (σ.σ. είχε αρκετούς τραυματισμούς και πέρυσι) με αποτέλεσμα να χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Ως εκ τούτου, ο Μιγκέλ Καρντόσο ουσιαστικά τον έχει ελάχιστα για να τον αξιολογήσει. Παρ’ όλα αυτά, η φημολογία συντηρείται και στην «πιάτσα» συζητιέται έντονα ότι στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει πως ο Αλμπάνης πρέπει να περάσει τη νέα σεζόν σε άλλη ομάδα.

Οι άνθρωποι της Ένωσης πιστεύουν στον Έλληνα άσο, όμως ο έντονος ανταγωνισμός στη θέση του σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς που τον έχουν «φρενάρει», ζορίζουν τα πράγματα για τον παίκτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν αρκετές ομάδες της Superleague που παρακολουθούν την υπόθεση και έχουν κάνει «κρούση» για τον δανεισμό του Αλμπάνη. Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται αποφασισμένος να παλέψει για τη θέση του στο ρόστερ και ήδη έκανε θετική αρχή, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της ομάδας του στη νίκη επί της Λαμίας.

Ο πρώην άσος του Απόλλωνα Σμύρνης έχει ακόμα χρόνο να… γυρίσει το χαρτί, ακόμα κι αν αποκτηθεί κι άλλος εξτρέμ. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να πείσει τον Καρντόσο περισσότερο από τον Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος έχει προβληματίσει αρκετά με την εικόνα του στην προετοιμασία και η παρουσία του στο ρόστερ φέρεται να έχει τεθεί επίσης εν αμφιβόλω.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ - Τρελά λεφτά Μελισσανίδη για τους...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags