Facebook Pixel Απίστευτο βίντεο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας τραγουδάει το «Μαμά;»!
| 2019-07-27 12:03:00

Απίστευτο βίντεο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας τραγουδάει το «Μαμά;»!

Sportdog Team
Απίστευτο βίντεο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας τραγουδάει το «Μαμά;»!

Δείτε τι ανέβασε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Περνούν καλά στον ΠΑΟΚ και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Η αποστολή του Δικεφάλου πέρασε μια βραδιά... τραγουδιού στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ανέβασε βίντεο... ντοκουμέντο.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει: 

«Η καλοκαιρινή προετοιμασία είναι μία δύσκολη περίοδος. Πολλές μέρες μακριά από το σπίτι και την οικογένεια, πολλή και σκληρή δουλειά με προπονήσεις και φιλικά, δύσκολες συνθήκες, εγκλεισμός σε ένα ξενοδοχείο. Δεν είναι και το πιο ευχάριστο. 

Λογικό είναι λοιπόν παίκτες και επιτελείο να αναζητούν τρόπους να σπάσουν την ρουτίνα και να κάνουν την παραμονή στο Χορστ όσο πιο ευχάριστη γίνεται. 
Το βράδυ της Τετάρτης (24.07) στο Parkhotel στήθηκε μία οικογενειακή βραδιά, γεμάτη κέφι, χορό και τραγούδι. Οι ποδοσφαιριστές, αλλά κι ο προπονητής αποφάσισαν να τσαλακωθούν. Πήραν τα μικρόφωνα και έγιναν μία παρέα. 

Το ωράριο έγινε λίγο πιο ελαστικό, το αλκόολ αντικαταστάθηκε από νερό και ισοτονικά, αλλά το πάρτι ήταν ξέφρενο. Κάποιοι τα πήγαν περίφημα, όπως οι δύο φιναλίστ Ελ Καντουρί και το ζευγάρι Ενρίκε – Ροντρίγκο , με τον Μαροκινό να κερδίζει στο φινάλε την παρτίδα. Άλλοι προσπάθησαν, αλλά… δεν. Το σίγουρο είναι ότι όλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους. 

Στα highlights της βραδιάς η συμμετοχή του Άντερσον Εσίτι που μπήκε στο διαγωνιστικό κομμάτι την τελευταία στιγμή, αλλά πήρε πολλές και θετικές κριτικές από την κατά τα άλλα αυστηρή κριτική επιτροπή, αλλά και οι ικανότητες του Αμπέλ Φερέιρα στο τραγούδι, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags