Facebook Pixel La Liga: Ο Αντουάν Γκριεζμάν αναφέρθηκε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σ' εκείνον και την Ατλέτικο Μαδρίτης
Ποδόσφαιρο
| 2019-07-28 02:16:00

"Άδειασε" την Ατλέτικο ο Γκριεζμάν: "Εγώ πρόσφερα πολλά - Εκείνοι δεν τήρησαν την συμφωνία!"

Sportdog Team
"Άδειασε" την Ατλέτικο ο Γκριεζμάν: "Εγώ πρόσφερα πολλά - Εκείνοι δεν τήρησαν την συμφωνία!"

Σκληρά λόγια από τον πρώην παίκτη των Μαδριλένων.

La Liga: Ο Αντουάν Γκριεζμάν αναφέρθηκε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σ' εκείνον και την Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε πως εκείνος έκανε όλα όσα του ζήτησαν και μίλησε με το σύλλογο έκαναν μια συμφωνία την οποία όμως δεν την τήρησαν.

Μιλώντας στην "Mundo Deportivo" είπε: "Λίγο καιρό μετά έγιναν οι πρώτες επαφές με τη Μπαρτσελόνα και η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο για εμένα έπειτα από αυτό. Ήταν ακόμα μπερδεμένο το πράγμα όταν μίλησα στους οπαδούς και είπα ότι ήθελα πλέον να φύγω από την Ατλέτικο."

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Με πονάει όλο αυτό που έχει συμβεί, κυρίως γιατί ξέρω πόσα πρόσφερα σε αυτό τον σύλλογο. Έκανα τα πάντα, ό,τι μου είχε ζητήσει η ομάδα. Είχαμε μια συνάντηση λίγο καιρό νωρίτερα, συμφωνήσαμε κάποια πράγματα, ήμουν ξεκάθαρος απέναντι στη διοίκηση, ήταν κι εκείνοι ξεκάθαροι μαζί μου, αλλά μετά δεν τηρήθηκαν αυτά που είπαμε. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags