Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ομάρ Ελ Καντούρι: Το... έγκλημα που γλίτωσαν από τύχη στον ΠΑΟΚ – Αυτή είναι η 11αδα με Άγιαξ, ποιους "έκοψε" ο Φερέιρα!
| 2019-07-27 23:19:00

Το... έγκλημα που γλίτωσαν από τύχη στον ΠΑΟΚ – Ιδού η 11αδα με Άγιαξ, ποιους "έκοψε" ο Φερέιρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το... έγκλημα που γλίτωσαν από τύχη στον ΠΑΟΚ – Ιδού η 11αδα με Άγιαξ, ποιους "έκοψε" ο Φερέιρα!

Η μεταγραφή του φορ και τα εκατομμύρια του Σαββίδη... στην εξέδρα.

ΠΑΟΚ - Ομάρ Ελ Καντούρι: Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, καθώς στο τελευταίο του φιλικό... σκόρπισε με 5-1 την Φορτούνα Σιτάρντ και έδειξε πανέτοιμος για τις διπλές αναμετρήσεις με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ σε μία εβδομάδα, ενώ προκάλεσε και θύελλα ενθουσιασμού στον κόσμο του.

Ο Αμπέλ Φερέιρα άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με την 11αδα που σκέφτεται κόντρα στους Ολλανδούς, καθώς εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο (τραυματίστηκε ο Πέλκας, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία) θα παίξει με σύστημα 4-4-2, τους Γιαννούλη, Βαρέλα, Κρέσπο και Μάτος στην άμυνα, στα χαφ τους Ελ Καντουρί – Εσίτι, στα άκρα τους Μπίσεσβαρ – Ζαμπά και μπροστά τους Άκπομ – Πέλκα.

Τα δίδυμα που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον φυσικά, είναι αυτά των Ελ Καντουρί – Εσίτι και Πέλκα – Άκπομ. Στη μεσαία γραμμή ο προπονητής του ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να δώσει κατευθείαν φανέλα βασικού στον Νιγηριανό άσο, ο οποίος μπορεί να βοηθάει ελάχιστα στην ανάπτυξη, όμως είναι εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα και ελευθερώνει παράλληλα τον Μαροκινό, ο οποίος είναι με διαφορά ο κορυφαίος του Δικεφάλου στην προετοιμασία. Μάλιστα, η μέχρι τώρα παρουσία του δείχνει πόσο μεγάλο «έγκλημα» θα είχαν κάνει οι Θεσσαλονικείς, εάν ο παίκτης είχε πωληθεί στη Σταντάρ Λιέγης παρά την αντίθετη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, η υπόθεση ήταν... τελειωμένη και χάλασε την τελευταία στιγμή, μετά απόφαση των Βέλγων.



Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την επίθεση, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Άκπομ και η ευχέρειά του στο σκοράρισμα, εξηγούν την... επιμονή του Φερέιρα να μην πάρει «κλασικό» φορ και να συνεχίσει με τον Άγγλο στην κορυφή και τον Πέλκα δίπλα του, έχοντας ως εναλλακτική λύση τον άπειρο αλλά πολλά υποσχόμενο για το μέλλον  Καρολ Σφιντέρσκι.

Από εκεί και πέρα βέβαια, φαίνεται πλέον πως κάποιοι παίκτες ακόμα δεν έχουν «κερδίσει» τον προπονητή, όπως είναι για παράδειγμα ο Πέδρο Ενρίκε που δεν αποκλείετια να φύγει ακόμα και με μεταγραφή (δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού) ή ο Μίροσλαβ Στοχ που παρότι προσπαθεί, δεν βλέπει 11αδα. Ο Σλοβάκος άσος μπορεί να κόστισε παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Φερέιρα τον κατατάσσει στις ρεζέρβες, όπως φάνηκε και την Κυριακή, όταν και έπαιξε στο πρώτο φιλικό με τα ... δεύτερα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εικόνα της χρονιάς: Η αντίδραση Πασχαλάκη μετά την απίστευτη γκάφα του - Τι έγινε στον πάγκο!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags