Facebook Pixel Στα "ραντάρ" του Άγιαξ ο Μπουζούκης - Όλα τα δεδομένα
| 2019-07-28 21:00:00

Ευρωπαϊκό μεγαθήριο για άσο του ΠΑΟ – Απόφαση που θα... φτιάξει τον Δώνη – Σπάνιο ταλέντο!

του Νίκου Στεργίου
Ευρωπαϊκό μεγαθήριο για άσο του ΠΑΟ – Απόφαση που θα... φτιάξει τον Δώνη – Σπάνιο ταλέντο!

Τον «τσεκάρει» η μισή Ευρώπη, πότε έρχεται η πρόταση.

 

Μάλλον δεν έφτανε που μετατράπηκε σε σίριαλ η υπόθεση της ανανέωσης του Γιάννη Μπουζούκη, πρέπει το όνομα του νεαρού μέσου, να βρίσκεται – σώνει και καλά – στη μεταγραφική καθημερινότητα ακόμη και όταν δεν συντρέχει λόγος. 

Πριν τον τραυματισμό του το Σάββατο στο ματς με τη Φένλο, που θα τον αφήσει εκτός για 20 ημέρες, υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σκανάρισμα του «Μπούζου» από τον Αγιαξ. Όχι με αφορμή το μεταξύ τους φιλικό και το διπλό του Παναθηναϊκού στο Αμστερνταμ, αλλά από το ξεκίνημα της περυσινής σεζόν. 

Το αυτονόητο είναι αυτό για τον Αγιαξ! Όπως κατ’ επανάληψη, από πέρυσι, έχουμε εξηγήσει με σχετικά ρεπορτάζ στον sportdog, το εντυπωσιακό μπάσιμο στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα του Μπουζούκη, ενός ποδοσφαιριστή γεννημένου το 1998, ήταν απολύτως αναμενόμενο και φυσιολογικό να ρίξει τα φώτα της προσοχής πάνω του. Και για οποιονδήποτε σύλλογο που σέβεται τον εαυτό του και έχει ανεπτυγμένο μέχρι τα… νύχια, δίκτυο scouting, να τον τσεκάρει αναλυτικότατα.

Αυτή είναι μια σταθερή, συνεπής και απαρέγκλιτη διαδικασία. Από αυτό όμως, ως το ότι ο «Αγιαξ θέλει τον Μπουζούκη, βλέποντας τον ως τον νέο Τάντιτς», υπάρχει τεράστια απόσταση. Πραγματικά τεράστια. Ο 21χρονος μέσος όντως έχει καλό όνομα, κυρίως σε Πορτογαλία και δευτερευόντως στην Ολλανδία. Αλλά ακόμη, κανείς από όσους τον τσεκάρουν επισταμένως δεν είναι 100% σίγουρος πως είναι τώρα η ώρα για το επόμενο βήμα (ούτε καν για το αν μπορεί ο Μπουζούκης να βγάλει μια σεζόν με σταθερή απόδοση).

Γι’ αυτό και παρά τη φημολογία και για άλλες ομάδες που κατά καιρούς είχε γραφτεί, αλλά και για τις τελευταίες για τον Αγιαξ (σ.σ. παρεμπιπτόντως, ποτέ ολλανδικά media δεν είχαν αναφέρει το παραμικρό για ενδιαφέρον, τσεκάρισμα,  οτιδήποτε σχετικό, του Ελληνα μέσου στο παρελθόν. Φυσικά, δεν το κάνουν ούτε και σήμερα, αναπαράγοντας τα αστήριχτα ρεπορτάζ από την Ελλάδα…), όλοι όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Μπουζούκη – και ο Αγιαξ δεν είναι ένας εξ αυτών… - περιμένουν την ερχόμενη χρονιά προκειμένου να κατασταλάξουν και να πειστούν στο 100% για τις δυνατότητες και κυρίως τη δυναμική του 21χρονου μέσου.

Αν συμβεί – κάτι που φυσικά εξαρτάται από τις εμφανίσεις του - τότε ναι, το ερχόμενο καλοκαίρι (και μόνο τότε) θα είναι πολύ έντονο τόσο για τον ίδιο όσο και τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ από Παναθηναϊκό για την front line - Έδωσε το «οκ» ο Πεδουλάκης - Αυτόν «έκλεισε»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags