Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιασίν Μπενζιά: Πλησιάζει στο Λιμάνι!
| 2019-07-29 10:15:00

"Σεισμός" στον Ολυμπιακό μετά την Πλζεν - 10 εκατ. για αντι-Φορτούνη - Πουλάει 3 βασικούς!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σεισμός" στον Ολυμπιακό μετά την Πλζεν - 10 εκατ. για αντι-Φορτούνη - Πουλάει 3 βασικούς!

Θα γίνει χαμός μετά το παιχνίδι με τους Τσέχους.

Ολυμπιακός - Γιασίν Μπενζιά: Ανεξαρτήτως των ερωτηματικών που υπάρχουν αναφορικά με τον Μπενζιά, είναι πλέον σαφές και προκύπτει από παντού, πως στον Ολυμπιακό έχουν καταλήξει στον Αλγερινό μεσοεπιθετικό, προκειμένου να είναι αυτός που θα συμβάλλει στην προσπάθεια να «γεμίσουν» τα παπούτσια του Κώστα Φορτούνη.

Οι επαφές των «ερυθρόλευκων»  τόσο με τη Λιλ όσο και τον ίδιο τον Μπενζιά βρίσκονται σε επίπεδο… κλειδώματος του deal. Ο Αλγερινός διεθνής, μη έχοντας άλλες προτάσεις και όντας ουσιαστικά εκτός πλάνων των «λιλουά», είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα, αποδεχόμενος για δεύτερη σερί χρονιά έναν δανεισμό μετά τον περυσινό του στη Φενερμπαχτσέ.

Το ίδιο ισχύει και για τον γαλλικό σύλλογο. Από πέρυσι η προσπάθειά του να τον πουλήσει, δεν ευοδώθηκε μέσω του δανεισμού στα «καναρίνια» και από την στιγμή που είναι εμφανές πως ο ουσιαστικά μόνος σοβαρά ενδιαφερόμενος για τον Γιασίν Μπενζιά είναι ο Ολυμπιακός, υπάρχει αμοιβαιότητα για να ολοκληρωθεί το deal.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η μόνη λεπτομέρεια που απομένει να διευκρινιστεί είναι η option αγοράς του Αλγερινού, κάτι στο οποίο ακόμη Ολυμπιακός και Λιλ δεν έχουν συμφωνήσει. Υπενθυμίζεται, πως η περυσινή option αγοράς του από τη Φενέρ είχε οριστεί στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ τα «καναρίνια» υπερκάλυπταν το συμβόλαιο του, πληρώνοντας 1,5 εκατ.

Σε κάθε περίπτωση δεν μοιάζει να είναι όρος ικανός για να χαλάσει τη συμφωνία, αυτή εκτιμάται πως θα οριστικοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες, με τον Ολυμπιακό να κλείνει έτσι το συγκεκριμένο μέτωπο και να στρέφεται μετά στην αγορά ενός περισσότερου αμυντικογενή μέσου, αλλά και έκτοτε στο μέτωπο των πωλήσεων, με τους Σισέ, Ομάρ και Κούτρη να είναι στην πρώτη γραμμή.

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαρηγόρητος! Ο Φερέιρα "τελειώσε" εισήγηση του Λουτσέσκου - Τώρα δεν βρίσκει ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags