Facebook Pixel Sportdog.gr | Τί λέει το Football Manager για τον επιθετικό που θέλει ο ΠΑΟΚ;
| 2019-07-29 23:16:00

Τί λέει το Football Manager για τον επιθετικό που θέλει ο ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Τί λέει το Football Manager για τον επιθετικό που θέλει ο ΠΑΟΚ;

Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός Γκουστάβο Μπλάνκο, που ανήκει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ

Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός Γκουστάβο Μπλάνκο, που ανήκει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ Πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μάλαγα, με τη φανέλα της οποίας – στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας – μέτρησε 41 συμμετοχές 9 γκολ και 7 ασίστ. Στη μέχρι τώρα καριέρα του, ο Μπλάνκο έχει αγωνιστεί σε Σαχτάρ Ντόνετσ (31 συμμετοχές, 8 γκολ – 2 ασίστ), Καρπάτι Λβίβ (28 συμμετοχές, 9 γκολ – 4 ασίστ), Ασιρίσκα (26 συμμετοχές, 10 γκολ – 6 ασίστ).

Ολοι πλέον γνωρίζετε πως η πρώτη τριάδα χαρακτηριστικών που κοιτάζουμε στο Football Manager όταν μιλάμε για επιθετικό είναι μια: Finishing / Composure / Acceleration. Και ο συνδυασμός του Gustavo Blanco είναι άκρως ικανοποιητικός με 15/14/13. Ειδικά το 14,5 μο σε Finishing / Composure είναι ιδανικό για την Ελληνική πραγματικότητα. Τα 12άρια σε first touch, passing, technique είναι ο λόγος που ο Αργεντινός δεν βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο με βάση τα προηγούμενα χαρακτηριστικά του.

Στα mental, ξεχωρίζει το 16 σε off the ball που είναι πολύ χρήσιμο, μαζί με τα teamwork (14) και work rate (15).

Στα physical, ο συνδυασμός του 13 pace, 14 stamina, 13 agility, 13 acceleration και 17 stregth δεν περνά διόλου απαρατήρητος, ειδικά με βάση το ύψος του (1,90).

Αυτή είναι η καρτέλα του με «φωτισμένα» τα χαρακτηριστικά με βάση τη καλύτερη θέση του.

ΠΗΓΗ: repress.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags