Facebook Pixel Άρης: "Τρέλα" Καρυπίδη, σκάει μεταγραφάρα στον Άρη – Παίκτης του 1.5 εκατ, τον... στέλνει ο Μπιέλσα!
| 2019-07-30 17:31:00

"Τρέλα" Καρυπίδη, σκάει μεταγραφάρα στον Άρη – Παίκτης του 1.5 εκατ, τον... στέλνει ο Μπιέλσα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τρέλα" Καρυπίδη, σκάει μεταγραφάρα στον Άρη – Παίκτης του 1.5 εκατ, τον... στέλνει ο Μπιέλσα!

Κλειδώνει την πρόκριση με ΑΕΛ και... προσγειώνεται Θεσσαλονίκη.

Άρης: Μια θέση απέμεινε για να συμπληρωθεί το ρόστερ του Αρη εν όψει του… επόμενου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή του αριστερού μπακ. Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν, πολλές οι υποψηφιότητες, κατά πως φαίνεται όμως οι «κίτρινοι» καταλήγουν σε μια εξαιρετική περίπτωση, αυτή του Βέλγου Λόρενς Ντε Μποκ.

Στα 26 του,  πριν τέσσερα χρόνια μετακόμισε στην Μπριζ στην οποία και ήταν βασικότατος, γεγονός που τον έφερε στο Νησί, αφού τον Ιανουάριο του 2018, η Λιντς πληρώνοντας 1,7 εκατ. ευρώ τον αγόρασε. Η άφιξη όμως στο «Ελαντ Ρόουντ» του Μαρσέλο Μπιέλσα το περασμένο καλοκαίρι τον άφησε εκτός πλάνων «παγωνιών», τα  οποία και τον παραχώρησαν δανεικό στην Οστάνδη.

Κάπως έτσι θα τον αποκτήσει και ο Αρης, αφού ο Βέλγος – διεθνής παλιότερα με την εθνική Ελπίδων των «κόκκινων διαβόλων» -  θα παραχωρηθεί πιθανότατα δανεικός στο «Βικελίδης», με τον Αρη να παλεύει (και μάλλον θα το πετύχει…) να βάλει μια option αγοράς, χωρίς πάντως να αποκλείεται ο δανεισμός του Ντε Μποκ να είναι διετής.

Τα βελγικά media κάνουν λόγο για άμεση άφιξη του 26χρονου αριστερού μπακ στη Θεσσαλονίκη. Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, ωστόσο στον Αρη περιμένουν πρώτα το αποτέλεσμα της μεθαυριανής ρεβάνς των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ με την ΑΕΛ. Σε περίπτωση πρόκρισης, δεδομένα θα προχωρήσει η συμφωνία και το πιθανότερο είναι πως θα γίνει ακόμη μια κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ. Αν – παρ’  ελπίδα – ο Αρης  αποκλειστεί από τον κυπριακό σύλλογο, ίσως να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα για τον Ντε Μποκ και – κατ’ επέκταση – δύσκολα θα γίνει άλλη προσθήκη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags